Overkligt felodds på fransoserna

Det har varit mycket nu under Australian Open så speltipsen jag utlovat här har kommit lite väl sporadiskt men ett sånt här superodds kan vi ju inte ignorera.

Australian Open hardcourt: Herbert/Mahut-Mektic/Pavic 2,65 Bethard

Faktiskt rätt otroligt att det fortfarande görs såna här misstag av de som sätter oddsen. Det här är liksom ett direkt provocerande dåligt satt odds. Som spelare är det bara att tacka och ta emot och hoppas att man har slumpen med sig gällande resultatet för att oddset är bra, det är det inte direkt några tvivel kring.

Herbert/Mahut är de senaste fem årens bästa par. De har inte alltid vunnit. De har inte alltid spelat tillsammans. De har inte ens alltid satsat på dubbel. Men ser man till när de spelat, och satsat, så har de ofta varit bäst. Lite sämre rankade nu då Mahut spelat lite mindre och haft olika partners. Herbert har satsat enbart på singel en tid. Men här tillbaka med varandra och jag tror knappast de är sämre än vanligt.

Mektic etablerade sig förra säsongen som lite av en toppspelare på atp-touren. Jag tycker kanske inte att han är så bra som han är rankad riktigt, men en bra dubbelspelare är han. Pavic hade också ett grymt förra år, men att han vann så mycket handlade kanske lite om att många av de bästa paren saknades vid olika tillfällen.

Nu spelar de tillsammans från början av det här året, Mektic/Pavic och jag tycker de har en del att bevisa innan man på något sätt ska se dem som ett av de absolut bästa paren. De skulle kunna passa ihop. De skulle kunna vara riktigt bra. Men rent kvalitetsmässigt skulle jag säga att de i grunden helt enkelt är sämre än våra fransmän.

Klara favoriter, Herbert/Mahut. Korrekt odds ner mot 1,70 skulle jag säga. Om man klickar på dem högre upp där så kommer man direkt till oddsen.