Finalspeltips

Vi hoppar eftersnacket kring Medvedev-Tsitsipas. Det fanns inte supermycket att säga, och det som fanns att säga sa vi i podden.

Nu tar vi ett speltips istället.

Söndag 09:30 Djokovic-Medvedev 1,95 Bethard

Givetvis har Bethard högst odds i världen på den här matchen så ska man följa min linje här och spela, då ska man göra det här på Bethard. Ett bra sätt att se till så VamosRafa lever och frodas länge till också för den delen. Man ska inte spela om man inte vill och man ska bara spela för pengar man har råd att förlora. Men ska man spela, då tycker jag man ska göra det här på Bethard av typ alla anledningar. Bäst villkor och ja, bra för oss alla.

Och så ska man ju passa på och vinna också. Många andra som jobbar med sånt som jag gör tjänar pengar på att folk förlorar sina på spel. Jag har aldrig, och kommer aldrig, acceptera något sådant. Jag vill att ni ska vinna.

Och jag vill att Djokovic ska vinna, men framför allt så tror jag att han kommer vinna.

Jag kan verkligen inte acceptera att oddsen är jämna här. Jag kanske skulle kunna sträcka mig till att Djokovic borde stå i 1,50 eller något åt det håller men knappt att jag ens skulle acceptera det. Jag håller honom som storfavorit. Oddsen ljuger alltid, så säger jag ofta, och då i synnerhet på stora matcher. Det är så mycket pengar spelade på matchen och oddsen ska spegla sannolikheterna men här tycker jag helt enkelt att folk gör ett stort jäkla misstag när de värderar Medvedev såhär högt.

Djokovic såg inte ett dugg skadad ut i semifinalen. Han såg dessutom grymt bra ut. Svagt motstånd, absolut, men han såg bra ut och när Djokovic är bra, då är han inte bäst i världen, han är överlägset bäst i världen. Han har varit i många år och för mig talar ingenting för att det skulle ha ändrats.

Jag tror också att Djokovic är väldigt sugen på att vinna den här matchen. Det blir en principsak för honom, lite på samma sätt som det är det för mig. Han tycker det är ovärdigt att folk ger Medvedev en så god chans. Kan inte att han tittar på mycket på oddsen, men han ser vad som skrivs, hör vad det pratas om, och han gillar det inte.

De inbördes mötena, att Medvedev slagit Djokovic några gånger, talar lite till Medvedevs fördel, men det är en skillnad att möta Djokovic i en vanlig match och att göra det i en final i Australian Open.

Djokovic kommer sälja sig extremt, extremt, extreeeeeeemt dyrt i den här matchen och jag tror helt enkelt inte att Medvedev kommer räcka till.

Om båda spelar bra vinner Djokovic.

Om någon ska falla ur beroende på att det är en stor match så är det Medvedev.

Medvedev har ingen bra statistik i långa matcher. Det här kan bli en lång match.

Djokovic vinner. Superbra odds. Om man klickar på oddset eller Djokovic namn så kommer man direkt till oddsen.