Fina speltips inför veckan

När en Grand Slam-vecka är slut, det är då man ska börja spela. Om man har pengar att förlora osv osv osv. Men ni hängde väl med på Djokovic, så det kanske finns några kronor att återinvestera?

Jag tänkte bjuda på några av mina allra bästa speltips inför veckan. Vill man ha alla mina speltips så kan man maila mig på david@tennistips.nu och fråga om man får vara med.

Cordoba grus: Bagnis/GonzalezBrkic/Cacic 2,50 Bethard

Otroligt fint odds och givetvis, högst av alla spelbolag här på Bethard. Klicka på oddset ovan så kommer ni direkt till oddsen.

Argentina mot Jugoslavien och jag håller Argentina som favorit här. Då förstår nog alla att 2,50 är ett bra odds.

Gonzalez, Maximo Gonzalez, är matchens bästa dubbelspelare här. Han kan i sina bästa stunder hålla kanske inte toppklass på atp-touren, men inte superlångt därifrån. Bagnis är vänsterhänt och en klart god dubbelspelare.

Brkic och Cacic har på något märkligt sätt lyckats sega sig upp från challengertouren men några starka kort på den här nivån är de absolut inte.

Hemmaplan för argentinarna och ja, lite bättre, lite favoriter.

Cordoba grus: Arneodo/PaireMonroe/Sitak 2,70 Bethard

Har jag sagt att det är gruspremiär veckan som kommer? Det framgår kanske. Det här är alltså en atp-turnering som ska spelas i Cordoba. Vi ska ta oss ett varv genom lottningarna imorgon tänkte jag. Man spelar också i Singapore och Montpellier kommande vecka.

Grus var det, och det är inte bra för motståndarna. Sitak, det finns många dubbelspelare som är dåliga tennisspelare, men han kan vara den sämsta. Han har inga grundslag utan han försöker på något sätt fösa över bollen för att sen rusa mot nätet och det funkar inte bra på grus. Monroe samma sak, han har inget spel från baslinjen. Dessutom har Monroe en supertunn serve, Sitak också en svag servare. Att ha en svag serve som dubbelspelare på grus, det är inte att rekommendera.

Arneodo är en kanske något sämre dubbelspecialist än motståndarna, men han är överlägset bäst på grus så på det här underlaget är han bättre.

Och Paire, med honom beror det ju alltid på inställningen men i grunden är han nog den bästa och i alla fall mest kapabla dubbelspelaren i det här sällskapet.

Jag tycker vi har den knappa favoriten här också och då tar man ju 2,70.

Det där kan väl bli kul. Lycka till om ni hänger på.