Superodds inför kvällen

Jag tror faktiskt inte det är någon som vid det här laget missat att Bethard har högst odds i världen på tennis. Det gäller även den här matchen. Och när oddsen dessutom är grovt felaktiga, då blir det ju liksom väldigt bra för er.

20:30 Bolelli/Gonzalez-Köpfer/Sousa 1,80 Bethard

Tycker det är märkligt när oddsen blir så extremt fel i dubbelmatcherna. Jag tycker inte det borde vara så svårt att få ordning på det men tydligen är det just det.

Bolelli/Gonzalez är ett rätt starkt par på atp-touren och på grus blir de riktigt vassa. Två tidigare singelspelare som de senaste åren bara spelat dubbel. De passar ihop och de är högst kapabla. Rätt förståeligt att de passar bättre som dubbelspelare för övrigt, men på olika sätt. Bolelli kunde aldrig riktigt röra sig, men har alltid haft magiska grundslag. Passar ju rätt bra i dubbel där man i princip inte behöver flytta sig i sidled. Gonzalez då? Han har ingen backhand. Det är alltid ett problem i singel, men går att hantera i dubbel.

Vad som hänt med Sousa, det vet jag faktiskt inte. Han var under många år en spelare som låg runt eller innanför 50-strecket på rankingen. Numera kan han i princip inte spela. I dubbel funkar det dock vettigt. Han är en duktig dubbelspelare. Köpfer är den här matchens klart svaga kort. Han är ingen höjdare till dubbelspelare.

Det är inte så svårt det här. Motståndarna har en viss skrällchans men korrekt odds på vårt par är 1,50 och då spelar man ju 1,80 liksom.

Matchen spelas u Buenos Aires förresten, om jag missade att berätta det. Halv hemmaplan för vårt par alltså. Klicka på oddset eller paret ovan så kommer ni direkt till oddsen.