Superspeltips inför eftermiddagen

16:30 Krawietz/Tecau-Kontinen/Roger Vasselin 2,95 Bethard

Rejält felodds det här på en av semifinalerna i Rotterdam.

Ska man försöka sig på en ranking av spelarna här så är det inte helt lätt kan jag säga. Tecau den som historiskt varit bäst, men han har kanske tappat lite senaste åren. Kontinen var uppe som en av de absolut bästa för några år sen, men det var då det. Krawietz har vunnit flera stora titlar de senaste säsongerna. Och Roger-Vasselin är alltid ett snäpp bakom de bästa, men han är stabil där.

Båda paren är nykomponerade. Kontinen/Roger Vasselin har hunnit spela några veckor medan det är premiär för Krawietz/Tecau här. Kontinen/Roger Vasselin kommer spela med varandra löpande medan Tecau ersätter Krawietz normala partner Mies. Lite synd om Krawietz på något vis. Jag tror inte han vågar dumpa Mies som han spelat med hela karriären. Han är märkbart bättre. Mies är det klart svaga kortet i deras par. Här får han Tecau som är en klart bättre version av Mies och jag tror att Krawietz/Tecau skulle kunna vara ett av de absolut bästa paren om de fortsätter, men så kommer det nog inte bli.

Jämn match. Det hör ni nog.

Jag hade satt motståndarna som otroligt knappa favoriter. 1,90-2,10 någonting är korrekta odds i matchen. 2,95, det tar man. Det luktar tajt och supertiebreak lång väg.

2,95, högst odds hos Bethard och klicka på oddset ovan för att komma direkt till oddsen.

Men, spela bara för pengar som ni har råd att förlora. Ni måste ju köpa chips och läskeblask till Andra chansen ikväll också, eller hur?