Ebden – Dagens bästa spel

Vi gör som igår. Vi börjar dagen med ett riktigt fint speltips. Bra leverans av dubbelpojkarna igår förresten. Precis som förväntat, matchen var helt jämn, och en bonus då också att de stack fram nosen på slutet. Krawietz kan inte vara glad när han sen måste gå tillbaka till Mies.

15:30 Ebden-Ferreira Silva 2,45 Bethard

Kvalmatch till Marseille det här och ja, väldigt, väldigt bra odds.

De flesta av oss borde minnas att Ebden var en ytterst stabil atp-spelare för några år sen. Det var just några år sen och sen har han varit väldigt mycket skadad. Jag trodde att han lagt av.

Men så kom han tillbaka i början av den här säsongen. Han har slagit Delbonis och Millman. Dessutom spelat jämnt med Monteiro och Popyrin. Kort sagt, han är en bit från sin nivå då han var runt 30 i världen för tre år sen, men han håller en relativt vettig atp-nivå.

Ferreira Silva är otroligt grön på den här nivån. Om man tar bort turneringar på hemmaplan har han knappt spelat på atp-touren. Bra på challengertouren senaste året visserligen, men knappast en av de bästa. Han är nu just innanför de 200 bästa på rankingen och mycket bättre än så är han inte.

Låter det rimligt att Ferreira Silva är storfavorit här?

Givetvis inte. Frågan är om inte Ebden till och med är den rättmätige favoriten.

Jättefint odds i alla fall och jodå, högst odds hos Bethard även om man ska vara konsumentupplysande och säga att när det gäller kvalmatcher, då är oddsen av någon anledning lite lägre här på Bethard. Men ändå högst på Ebden här. Det säger kanske en del om hur självklart det ska vara att placera sina pengar hos just Bethard i vanliga fall.

Klicka på oddset eller på Ebdens namn ovan för att hugga oddset direkt innan det sänks.