Ebden idag igen

Jag förstår att det måste börja framstå som att jag skojar men ja, tredje gången gillt. Eller om det är fjärde till och med, jag vet inte. Tredje är det nog.

13:30 Ebden-Bonzi 2,75 Bethard

Man kan ju liksom kanske underskatta en spelare i en match. Om spelaren som Ebden inte spelat jättemycket och att man därmed är osäker på nivån. Det gällde kanske inte riktigt inför den här veckan då han hade spelat en del senaste veckorna och visat lite form, men det är möjligt.

Delvis kan sånt där också hänga kvar i två matcher. När man hamnat fel på den första vill man inte riktigt inse sitt misstag och underskattar spelaren i matchen efter också.

Men nu börjar det verkligen övergå mitt förstånd.

Ebden, tidigare riktigt bra spelare på atp-touren. Visade lite form i början av säsongen då han slog bra spelare och spelade jämnt med bra spelare. Kort sagt, han visade att han fortfarande håller efter långt uppehåll.

Sen i söndag slog han Fereira Silva, en helt okej challengerspelare. Jämnt, men siffrorna borde nog varit större för Ebden.

Igår, kross av Bourgue, också en vettig challengerspelare som dessutom andats form och är bra på hemmaplan.

2,70 på ett ungefär två gånger om på Ebden.

Idag blir motståndet lite tuffare, så oddset idag är faktiskt inte riktigt lika otroligt bra som de senaste två dagarna, men det är fortfarande väldigt bra.

För Bonzi är en bättre spelare än Ferreira Silva och Bourgue. Bonzi har varit bäst på challengertouren i början av den här säsongen. Han är på gång att bli topp-100 och troligen är han redan nu redo för atp-touren.

Men det är förstås Ebden också, och jag tycker den här matchen känns väldigt jämn på papperet. Svårbedömd absolut, men jämn och oddsen borde vara jämna.

Jag har svårt att välja favorit, men jag har inte svårt för att säga att 2,75 är ett fantastiskt högt odds. Som alltid, högst odds i världen här på Bethard. Om du vill spela matchen, klicka på Ebdens namn eller oddset ovan för att komma direkt till just oddset.