Ebden idag igen

Det börjar ju kännas lite som att någon bara står med en sedelbunt och delar ut till er men jodå, man ska spela på Ebden idag också.

13:30 Ebden-Ruusuvuori 3,50 Bethard

Okej, idag tror jag det finns en överhängande risk att han torskar. Ruusuvuori är en rätt bra spelare och det är tuffare motstånd än de senaste dagarna. Men fortfarande, jag fattar det inte. Jag kan inte fatta det. Hur kan folk fortsätta underskatta Ebden på det vis man gör. Jag tycker det är helt obegripligt. Det är som att den där Men in black-grejen där de raderar ut folks minne plötsligt finns i verkligheten. Jag verkar vara den enda som minns att Ebden för några år sen var en riktigt bra spelare.

Hur är chanserna här då?

Ja, ska man gå efter Ebdens spel och vinster den här veckan är han topp-100, men frågan är med vilken marginal. Ruusuvuori är i de flestas ögon redan klart bättre än att vara topp-100. Ser man till hur han ofta värderas på oddsen ska han vara nära topp-50 på rankingen spelstyrkemässigt. Det tycker inte jag. Jag tycker han är runt 70-80 i världen någonting i spelstyrka.

Och ska jag gå efter Ebdens spel den här veckan, han är väl där någonstans han också.

Vidöppen match, jämnt, ovisst, och 3,50 i odds. Magiskt.

Klicka på Ebdens namn eller på oddset däruppe för att spela direkt på matchen. Men, spela bara för pengar ni har råd att förlora. Tänk på att Federer spelar senare idag, och då måste ni förstås ha råd att köpa bullar att mumsa i er under den matchen.