Fint dubbelodds

Tyvärr, Ebden spelar inte idag. Så vi kan inte spela på honom. Men det här är ett riktigt fint spel det också.

16:00 Brown/Husler-Balaji/Margaroli 2,40 Bethard

Vi är nere på challengertouren och den här matchen spelas i Biella, Italien och det är inomhus och snabb hardcourt som gäller.

Jag tycker vi har favoriten, och då är 2,40 så klart mycket fint.

Husler är på väg mot atp-touren i singel. I dubbel är han dock ännu bättre. Hans returer håller absolut högsta klass, han servar bra, han är vänsterhänt, nu är det långt kvar till att han ska satsa på dubbel, men om han gjorde det tror jag han skulle ha alla möjligheter att bli en toppspelare på atp-touren ganska fort.

Brown, minns ni honom? Han börjar bli lite gammal och är inte så bra som han en gång var. Ganska långt därifrån. Märkligt nog har han aldrig gett sig på någon rejäl dubbelsatsning. Han hade blivit en riktigt vass spelare på atp-touren i dubbel om han provat, men det blev aldrig så. Han tycker nog det är lite för kul att spela singel helt enkelt.

Skyhög kapacitet i spelarna i vårt par här i alla fall. Om de bara vill så ska de kunna slå alla på challengertouren.

Balaji är en indier som haft en hög ranking och nosat lite på atp-touren men mycket mer än en medelspelare på challengertouren är han inte.

Margaroli samma sak. Eller ja, han är snarare en av de svagare dubbelspecialisterna på challengertouren.

Det är alltid lite vanskligt att spela på singelspelare mot dubbelspecialister på challengertouren. Man kan aldrig vara helt säker på att de kämpar. Men Brown och Husler brukar försöka när de spelar dubbel och jag hittar inget som oroar här riktigt på den punkten. Jag tror de kommer försöka och jag tror de kommer vara bättre.

Klicka på spelarna eller oddset högst upp för att komma direkt till just oddset.