Frivisning av mina speltips

När jag satte mig och gick igenom oddslistan här under morgonen för att i vanlig ordning skicka ut ett mail med dagens mest spelvärda odds till en utvald skara mottagare så, ibland blir man överraskad. Och även om jag sällan gör det, de som tar emot mailen ska det vara exklusivt för, idag tycker jag det skulle vara lite kul att dela med sig.

Faktiskt den bästa årsinledningen på många år det här när det gäller mina speltips. Jag tror det beror på att spelarna är så pass fräscha som de är nu efter att ha vilat så mycket det senaste dryga året. Huruvida en spelare är sliten eller småskadad är en otroligt svår parameter att bedöma men utan den parametern vinner nog den som vet mest också mest och lite så har det nog varit i år.

Hur som helst, en sällsynt till på hur de dagliga spelmailen kan se ut. Vill man hänga med och få dessa varje dag kan man ansöka om detta genom att dra ett mail till davids@tennistips.nu.

Spela bara för pengar som ni har råd att förlora, och så vidare.

Men har man en slant över, några av de här oddsen är direkt skrattretande höga. Sen är inte det någon garanti för att resultaten studsar med, men oddsen, de är grymma.

Om ni vill spela någon av matcherna, klicka här för att komma direkt till oddsen här på Bethard. Bethard, alltid högst odds i världen på tennis.

13:30 Biella hard: Husler-Uchiyama 1,70

Husler tillhör för mig de bästa på challengertouren. Där är inte Uchiyama. Husler klar favorit.

8/10 units.

13:30 Biella hard: Marcora-Tomic 1,70

Tomic har fått med sig klart bättre resultat än han förtjänat hittills den här säsongen. Han är inte bra. Och Marcora är klar favorit här.

8/10 units.

Biella hard: Raja/Weissborn-Hanfmann/Masur 2,20

Inget snack om att dubbelspelarna ska vara favorit här. Oddsen ska vara de omvända.

9/10 units.

Acapulco hard: Herbert/Mahut-Klaasen/Mclachlan 1,91

Herbert kan absolut vara sliten och till och med lämna återbud här, men då är det ju pengarna tillbaka. Vi snackar ett av världens tre bästa par mot ett rätt svagt par på atp-touren. Jösses.

10/10 units.

Acapulco hard: Skupski/Skupski-Schwartzman/Sousa 1,83

Inget direkt snack om att bröderna är det stabilare och bättre paret här. Mycket högt odds.

9/10 units.

10:00 Dubai hard: Albot-Davidovich 2,95

Inte alls tokigt från Albot i helgen. Davidovich brutalt övervärderad. Fin chans.

8/10 units.

11:00 Dubai hard: Millman-Zapata Miralles 1,87

Zapata spelade helt jämnt med Albot igår. Millman är klart bättre än Albot. Jag tror inte Zapata räcker till här.

9/10 units.

13:00 Dubai hard: Thompson-Ruusuvuori 3,20

Överskattningen av Ruusuvuori tar aldrig slut. Ska han alltså vara en bättre spelare än Thompson nu? Det finns liksom ingenting som talar för det. Oklar form på Thompson, men bättre ska han vara.

9/10 units.

10:00 Dubai hard: Koolhof/Kubot-Melo/Rojer 2,40

Otroligt märklig oddssättning. Kubot och Melo gjorde slut inför säsongen, oklart vem som lämnade vem. De är jämna. Koolhof var bland de absolut bästa dubbelspelarna i slutet av förra säsongen, Rojer har snarare varit ett svagt kort senaste året. Inget par mer samspelt än det andra. Vi har nog favoriten här även om det är knappt.

10/10 units.

11:30 Dubai hard: Evans/Haase-Sonego/Vavassori 1,86

Vavassori är otroligt tunn på den här nivån. Sonego är en sämre dubbelspelare än båda spelarna i vårt par. Vi har favoriten.

8/10 units.

20:00 Cleveland hard: Soeda-Young 1,72

Hur kan man göra såhär då? Soeda bra i årsinledningen och håller bra på challengertouren. Young har inte hållit för den här nivån på många år.

10/10 units.

Cleveland hard: Novikov/Pavic-Johnson/Johnson 1,83

Pavic, challengertourens kanske bästa dubbelspelare senaste åren, gör här comeback. Novikov kompletterar mycket fint. Börderna Johnson är rena futurespelare. Total klasskillnad.

10/10 units.

Matcherna utan spelstopp spelas inte idag.