Inför Dubaionsdagen

Onsdag! Det är kanske inte så många som ställer sig upp och skriker det när man vaknar en sådan här dag. Men onsdag är det, och vi ska kolla till vad vi har framför oss i Dubaitennisen idag.

11:10 Shapovalov-Hurkacz 1,51-2,85 Bethard och Khachanov-Chardy 1,66-2,45 Bethard

Hur skiljer man de här matcherna åt egentligen? Den första är väl lite hetare kanske. Shapovalov är den bästa spelaren i sällskapet och hans motståndare är också bättre än Khachanovs motståndare.

Jag tror favoritsegrar och jag tycker att oddset på Khachanov är ett av dagens bästa så spela det.

13:00 Bautista-Sinner 1,76-2,25 Bethard

Det här är ju intressant. Bautista, som på ett märkligt sätt torskade finalen förra veckan i Doha är formstark som han ofta är när han spelar i den här delen av världen. Sinner, hur bra är han? Det är som att man aldrig får något svar på den frågan. Ena dagen känner man att han bara är topp-10 redan nu. Nästa dag funderar man över hur långt han egentligen har kvar innan han kan ses som en toppspelare.

Intressant att se hur de står sig mot varandra, minst sagt. Hur kommer Sinner trivas mot Bautistas flacka slag då? Troligen ganska bra skulle jag säga.

Bautista ska enligt mig fortfarande vara lite bättre, men spelstilsmässigt rätt intressant för Sinner skulle jag säga.

Fin match oavsett.

15:30 Nishikori-Bedene 1,48-2,95 Bethard

Jag börjar få ganska höga tankar om Nishikori faktiskt. Absolut, han har fallit igenom några gånger i år redan, men han har också gjort matcher som indikerar att han kanske har en riktigt hög nivå i sig fortfarande. Stabiliteten saknas dock i högsta grad fortfarande, det är den han måste hitta.

Bedene är alltid en tacksam motståndare för de bättre spelarna. Han gör inte så mycket utan står mest och motar. Har Nishikori en hyfsad dag ska detta inte vara några problem överhuvudtaget. Men givetvis, Bedene är en behaglig motståndare om man spelar bra. Spelar man dåligt är han plötsligt en mardröm med sitt menlösa bollmotande.

16:00 Krajonovic-Harris 1,80-2,25 Bethard

Vi tar med den här matchen också. Inte för att den lockar så mycket utan för att oddset är bra. Oddset på Krajinovic.

Harris slog en otroligt vek Thiem igår. Han har verkligen fallit tillbaka till sin gamla hardcourtnivå, Thiem. Märkligt. Det känns som att han enbart går och väntar på grussäsongen vilket kanske inte är orimligt. Igår lämnade nästan alla spelare återbud till Miami. Den turneringen kommer bli ett skämt, och sen är det grus efter det.

Krajinovic är en mycket bättre spelare än Harris, han visade form igår, och han ska vara storfavorit här.