Miamilotten ute

Det är väl bra kanske. För det är en väldigt tydlig försmak på hur det kommer se ut om några år när de största lagt av.

Kul ändå att Medvedev deltar för så finns i alla fall den där spelaren att slå. För är han sådär otroligt bra. Så otroligt bra att det nästan gjorde honom till favorit i Australian Open-finalen. Då ska han givetvis bara springa igenom en sådan här turnering. Nu tror kanske inte jag att han är riktigt då bra, men han är bra nog för att vara den ytterst tydliga favoriten här.

Ganska bra lottning för Medvedev som lyckats ducka de lite tuffare motståndarna.

Isner, kvicknar han till nu? Han kan väl inte göra det, men det ska ändå bli intressant att följa. På tal om servemonster, lite kul ska det bli att se om Opelka kan göra något mot Medvedev.

Zverev högst seedad på den andra kvarten och precis kommen från en 500-titel får man ju säga att han är i form. Sinner är nog lite för dålig än så länge, Khachanov, Dimitrov, Goffin, det där är ju precis såna spelare som Zverev är rackarns stabil på att slå nu för tiden.

Tsitsipas toppseedad på den undre halvan. Kul match för honom direkt mot Anderson kanske, och sen mot Nishikori kanske. Det kastas gamla avdankade toppspelare på löpande band mot honom. Han ska klara det, men intressanta matcher.

Och sen efter det De Minaur. Tsitsipas får det hett om öronen redan från början. Shapovalov eller Raonic i kvarten också. Stenhårt.

Rublev som semiseedad på halvan istället för Zverev, hugget som stucket kanske men jag hade hellre tagit Zverev.

Rätt komiskt att Fucsovics kan få Rublev igen. När han senast blev krossad för andra gången på bara några dagar sa han på vägen ut från banan att ”jag hoppas jag slipper möta dig mer i år”. Blev inte mycket av det. Blir väl en ny överhalning här istället.

Rublev ska hålla till semi tycker jag. Tsitsipas får det stekhett om öronen.

Start imorgon onsdag. Vi får väl se. Det kanske blir jättekul att se knattarna göra upp. Vi hoppas på det!