Inför torsdagens spel i Miami

En timme kvar. Hög tid att titta till var godbitarna finns idag.

Det är Miami masters 2021, kan man väl sammanfatta det där lite kort och effektivt. Nivån är…diskutabel.

Draper är en ung halvhyfsad spelare. Ni har säkert inte sett honom förut så man kan ju titta på honom klockan 16. Och man kan se den andra matchen också, Kwon-Ivashka men helt ärligt, det kunde lika gärna varit en kvart i en challenger.

Är man lite spelsugen så kanske man kan klura lite på Kudla. Han har inte haft ett enda rätt sen Lindstedt började leka tränare för honom. Men han brukar alltid vara ganska många procent bättre hemma i USA och även om Chardy är i form, hur stabil är han egentligen? Inte mycket. Skrällchans där och inte helt oduglig match ändå. Den kan man titta på.

Verdasco har tagit det lugnt under pandemin, minst sagt. Skulle kunna vara bra för honom faktiskt. Han kändes väldigt less och medelmåttig precis innan så han är en av de som kanske kan få en längre karriär av detta. Saknar helt matchträning dock. Fratangelo har hittat nån slags monsterform. Han vann en challenger i USA rätt enkelt förra veckan. Men lite större chans än de där oddsen pratar om tycker jag nog att Verdasco ska ha ändå.

Var står Anderson då? Det får vi nog inte veta ikväll, men det är väl lite oklart. Monteiro har varit ovanligt stark på hardcourt i år så ingen helt given seger för Anderson där.

Musetti, är han rolig att titta på eller inte? Det är han väl på något sätt. Han var så klart jättebra i Kvackapulko förra veckorn. Återstår att se hur han följer upp det. Topp-100 nu i alla fall så nu behöver han inte wildcard till såna här turneringar längre.

Vilken nattmatch! Korda mot Albot. Eller vänta, kanske inte.

Vi får hoppa på lite högre nivå längre fram i turneringen helt enkelt. Mycket mer än så kan man inte säga.