Starka ungtuppar under torsdagen

Precis där höjdpunktsklippet lägger sitt fokus. Det var en del unga spelare som var kul att se under torsdagen.

Mmoh är ingen superhjälte direkt, men jag tycker ändå det är anmärkningsvärd hur snabbt Musetti blivit en så stadig atp-spelare även på hardcourt. Det är liksom inget snack om saken riktigt.

Två år äldre, man ska veta det med Korda, att han är 20 år gammal redan. Han är ingen sånt där superdupermegatalang som slår igenom i jätteung ålder. Men allt är ju relativt. Han är inte lastgammal direkt och jag tycker han börjar få riktigt bra tryck i slagen. Han kommer klättra en del i år kan man säga.

Ännu yngre än de där två är Mochizuki. Han är född 2003 och det syntes väl, kan man säga. Rätt sköna slag på något sätt men det är mjukt och vekt, det är svårt att komma ifrån. Kokkinakis, han ser ju faktiskt genomtränad ut. Och det ser väldigt bra ut. Det är inte sannolikt att det händer men det vore riktigt kul att se hur bra han skulle kunna bli om han fick köra en hel säsong.

Utanför höjdpunkterna så krossade Fratangelo Verdasco. Fascinerande det där hur spelare som normalt är så medelmåttiga ibland kan vara så bra. Fratangelo är på 110% form på en 100-gradig skala.

Anderson utslagen. Fick en annan lilleputt än vad som stod i lottningen. Dzumhur byttes ut mot Monteiro. Den såg jag inte men raka, jämna set för Dzumhur. ANderson har en bit att gå.

Idag hoppas vi på lite högre kvalité när de mest tydliga lingonen nu ska vara utrensade. Det ska vi så klart försnacka om några timmar.