Inför lördagens spel

Nu börjar matcherna bli lite finare, det tycker jag. Sen kommer det bli medelmåttigt på slutet i den här turneringen, det kan man redan vara helt säker på men som idag, det kommer ändå vara bra matcher.

Vi kan väl börja med ett bra spel klockan 16. Jag tror att Fratangelo slår Sonego. Jag tycker han såg helt vansinnigt bra ut mot Verdasco. Det hade kunnat bli väldigt stora siffror där om inte Verdasco haft lite flyt i några gem. Träffar bollen vansinnigt bra just nu Fratangelo och jag tror att han bara är för bra för Sonego. Så 2,45 där, absolut. Och givetvis som alltid, högst odds i världen hos Bethard.

Ska vi fortsätta med de bra spelen kanske. Jag tror att Korda är alldeles vansinnigt för bra för Fognini. Känns som att tiden kanske rinner bort lite från Fognini, i alla fall på hardcourt och Korda, han är bra på riktigt nu.

Var hittar man de bra matcherna då?

Det är lite tuffare.

Det ska bli intressant att se vad Kokkinakis kan göra mot Fucsovics. Jag tycker han sett väldigt bra ut spelmässigt och jag tycker ju egentligen han är bättre än såna här spelare. Sen är det otroligt att han är det eftersom han i princip aldrig spelat sammanhängande, professionell tennis men han har såp mycket bra, och så enkelt spel, att det funkar ändå.

På tal om spel förresten. Mannarino gjorde total slarvsylta av Kecmanovic i Australian Open. Att han inte är favorit idag, oerhört märkligt.

Annars är det väl bara att säga som det är. Många bra spelare i elden idag, men deras motstånd är svagt på alla håll och kanter. Vi får hoppas att någon av de sämre spelarna har en fantastisk dag så det kan bli riktig match någonstans.