Söndagens höjdpunkter

Eftersom vi serveras så väldigt fina höjdpunktsklipp under mastersturneringarna så, varför inte använda dem.

Ibland fejkar ju spelare kramp. Det kan vi vara helt eniga om. Men i Medvedevs fall tror jag faktiskt han hade kramp och rätt bra gjort att vinna ändå. Och lite kul ed Popyrin tycker jag. Det är sånt där som behövs, spelare som inte lägger sig platt för de bästa utan som även i underläge tror på chans. Det höll på att ge honom hans största seger någonsin här, men Medvedev höll alltså ändå.

Khachanov måste vara missnöjd. Sinner såg lite klen ut i slutet av andra set. Khachanov borde kunnat sätta in den avgörande stöten men det gjorde han inte. Sinner börjar kännas väldigt bra när det hettar till i matcherna. Ingen dum egenskap det. Sinner vek fysiskt, men stark mentalt. Khachanov, han måste vara så otroligt missnöjd.

Isner måste i högsta grad respekteras. Han lär inte bli topp-10 igen men hemma i USA är han en högst farlig spelare. Inget konstigt med den där vinsten överhuvudtaget. Han var lite bättre under själva seten också och tiebreaks, det kan han ju när han är i vettigt skick.

Jag har befunnit mig i någon slags radioskugga under helgen. Därför inget att rapportera från Ymers förlust mot Ruusuvuori men ja, synd. Nära.