Inför tisdagens Miamimatcher

Åttondelar och bara en timme kvar till första start. Dags att titta igenom dagens matcher.

Isner-Bautista är en kvalitativt bättre match. Sinner-Ruusuvuori kanske lite roligare. Men jag kommer nog välja den förstnämnda. Tycker det är lite spännande att följa Isner, om han är på väg tillbaka eller om han helt enkelt tappat det och inte kommer närma sig toppen igen. Bautista borde inte vara bra mot servekanoner men är det ofta ändå. Bra skrällchans för Isner dock skulle jag säga.

Gällande Sinner-Ruusuvuori så tror jag Sinner bara är alldeles för bra men ni har koll på det vid det här laget kanske, Ruusuvuori förstår jag mig inte riktigt på.

Fritz-Bublik, bra match, supertråkiga spelare. Fritz lite bättre och framför allt, mycket mer stabil. Rätt bra odds där. Honom kan man absolut spela.

Annan motståndare för Hurkacz idag, minst sagt, och det känns som det blir otroligt svårt för honom. Han har visserligen serve för att kanske få in matchen i tiebreaks men nja, Raonic kommer hålla sina servegem så mycket enklare och det blir nog för tufft för Hurkacz att hålla stabiliteten över tid.

Hur funkar benet på Medvedev? Krampen borde väl ha släppt, men lite frågetecken där kanske. Inga större frågetecken kring att Tiafoe är alldeles för dålig för att slå honom däremot.

Svarre borde bolla bort Korda. Men det blir verkligen ett intressant test för Korda det här. Kan han stå sig även mot Svarre i bollandet, då är han riktigt, riktigt bra redan nu. Men det tror jag inte.

Tsitsipas kan ibland böka till det mot svagt motstånd men jag tycker inte det finns något med Sonego som oroar riktigt. Borde bli raka set.

Och så är väl Rublev egentligen bättre på allt jämfört med Cilic numera. Cilic får lite mer på serven men sen är det stopp. Rublev kommer panga bort honom.