Bautista och Sinner

Det blev ingen promenad till titeln för Medvedev den här gången. Han är ingen Djokovic eller Nadal. Han vinner inte turneringar på rutin.

Tycker det är tydligt att Medvedev har problem med Bautistas spelstil. Precis de saker jag skrev om igår inför matchen. Han får inte alls vinklarna han behöver. Han har ju ingen överskruv i sina slag. Därför behöver han utnyttja att han kan ta bollen högt upp för att få en bra vinkel över nätet. När Bautistas glidare kommer mot honom får han inga vinkar alls och marginalerna blir väldigt små. Lägg därtill att han får lite problem i hörnen av det, att han inte riktigt hinner med. Det är en mardrömsmotståndare för honom detta. Varken mer eller mindre.

Jag trodde Sinner skulle förlora faktiskt. Han såg inte alls bra ut långt in i första set men han bröt tillbaka i sista stund och sen var han bättre, som han ska vara jämfört med Bublik.

Bublik, han är bara en sån jävla fjant. Han är liksom inte rolig. Han försöker så otroligt mycket, men ingen tycker han är rolig.