Fint odds på dubbelkroaterna

Idag kör vi speltips igen. Så det så.

19:00 Mektic/Pavic-Ram/Salisbury 1,80 Bethard

Inte ofta faktiskt numera som det finns ett par som är klart bäst i världen. Jag tror jag skrev det för någon vecka sen men senast var nog när bröderna Bryan var som bäst. Då var de å andra sidan överlägset bäst i ganska många år. Men sen deras nivå dippade har det hela tiden varit fem par någonting som varit lika bra och sen minst fem till bakom dem som är väldigt nära.

Till den här säsongen har det dock ändrats.

Pavic var bäst förra året tillsammans med Soares. Lite överraskande när han till i år bytte till landsmannen Mektic som också han hade ett grymt 2020. Han gick från att vara en dubbelspelare i mängden till att tillsammans med Koolhof bli ett av de 10 bästa paren. Men överraskande alltså att Pavic gjorde detta bytet.

Han visste vad han gjorde i alla fall, för i år har de bara varit bäst, och Mektic har verkligen inte varit något svagt kort. Jag skulle nog säga att han kanske är den bästa returneraren av dubbelspelarna just nu.

Bra konstellation också, Mektic/Pavic. Historiskt har dubbelparen nästan alltid varit uppbyggda av en starkare servare och en starkare returnerare. Det har absolut vunnit undantag, men vi minns ju Björkman som alltid var som bäst med en storservare. Kubot/Melo som var bäst under några år är också uppbyggda så, Herbert/Mahut lite samma sak, Cabal/Farah som varit bäst de senaste åren. Faktiskt också bröderna Bryan där broder Bob var servaren och Mike returneraren.

Det här blev ju inte mycket till speltips. Vi börjar om.

Mektic/Pavic är bäst i världen just nu, ganska klart bäst i världen om man frågar mig.

Ram/Salisbury tillhör de absolut bästa paren, men kapacitetsmässigt är de efter Mektic/Pavic.

En normal dag vinner kroaterna och 1,80 är ett bra odds.

Klicka på oddset eller namnen högst upp för att komma direkt till oddsen. Som alltid, högst odds här på Bethard. De konkurrerande spelbolagen ligger på dryga 1,70 på kroaterna.