Toppspeltips för torsdagen

Det här är bra det.

14:00 Raja/Weissborn-Kolar/Rosol 2,80 Bethard

Vi är nere på challengertouren och en turnering i Split med grus som underlag. I den här turneringen förlorade förresten Elias Ymer i andra rundan igår. Den smått avdankade Kavcic vann i en tresetare. Det är inte muntert på Ymer-fronten just nu.

Men nu ska vi prata om denna match där oddset är magiskt.

Två dubbelspecialister i vårt par, Raja och Weissborn. Båda två har varit uppe på atp-touren tidigare så smått. Raja har verkligen varit det på allvar, Weissborn har i alla fall nosat på det.

Raja, fascinerande spelare. De flesta av er har nog inte sett honom men ja, han är en ganska typisk indisk dubbelspelare, kan man säga. Han spelar egentligen inte tennis. Han har bara en volley. Så när det vankas serve eller retur, han skiter liksom i att serva och returnera. Han springer mer bara fram mot nätet för att få börja spela volley. Det där är som ni förstår inte optimalt på grus, men han klarar faktiskt underlaget bättre än han borde.

Weissborn däremot duktig på grus, vänsterhänt, han och Raja börjar bli samspelta. Ett starkt par på den här nivån helt enkelt.

Kolar och Rosol är riktigt bra i dubbel båda två. De tillhör också toppen av challengertouren.

När bra dubbelspelare på nivån möter singelspelare som är bra i dubbel på nivån brukar alltid oddsen vara jämna. Singelspelarna kanske lite bättre om de har helt rätt inställning men man vet mer vad man får av dubbelspelarna som är stabilare. Jag brukar oftast välja dubbelspelarna när oddsen är jämna i en sån här match. Jag hade gjort det här också.

Men när man nu dessutom får 2,80 i odds, då är det inte direkt svårt att välja.

Givetvis, som i princip alltid, högst odds i världen här hos Bethard. Klicka på oddset eller paret högre upp för att komma direkt till oddsen.