Vad händer med Thiem?

Det var några dagar sen nu, men det tål ändå att uppmärksammas. Vad händer med den främsta utmanaren om titeln i Paris? Eller vad som borde vara den främsta utmanaren.

Tyvärr inget klipp från bara den matchen. Man tycker väl från atp-håll att det inte är så jättekul när stjärnorna faller igenom som Thiem just nu gör och man tar effektivt bort allt material från matcherna som inte kommer från dem. Men i början av detta klipp lite bilder från matchen i alla fall och inte var det bra, så mycket kan man väl säga.

Jag tycker det är lite konstigt. Han har ett rätt okomplicerat spel, Thiem och han känns inte som en sån där superträningsprodukt som ska falla ihop av att vara borta en tid.

Men klart är att just nu funkar absolut ingenting. Hans bollträff är fullkomligt usel och det känns knappt som att han ens försöker hitta rätt position i banan.

Vi får väl se om han bara tänkt spela några träningsmatcher utan att bry sig och sen försöka hitta formen till Franska men lite osäker blir man ju. Det är en bit ifrån så att säga.