Vad spelas i första omgången?

Vi ska prata om lottningen. Ta det lugnt. Men vi har gott om tid. Det är mer än två dygn kvar innan det drar igång.

Nu tänkte jag att vi ska dra igenom vad man ska spela på den första omgången och det gör vi bäst genom att kapa mitt spelmail som jag precis skickade ut till en utvald skara mottagare. Vill man hänga med på dessa mail under hela Franska öppna så kan man dra just ett mail till mig på davids@tennistips.nu.

Vill ni spela på matcherna direkt här på Bethard till världens högsta odds? Tryck bara på spelaren eller oddset så kommer ni direkt till oddsen.

Lajovic-Basilashvili 2,15 bethard

Slams är inget som passar Basilashvili riktigt och att han skulle vara en lika bra grusspelare som Lajovic, det finns liksom inte en chans. Lajovic rejäl favorit.

Berankis-Humbert 3,50 bethard

Båda två missgynnas rejält av grus men jag tycker det är värre på den fronten för Humbert och jag tycker den här matchen är mycket mer öppen än oddsen indikerar.

Bublik-Medvedev 2,95 bethard

Medvedev har inte rosat marknaden direkt under sommaren samtidigt som Bublik spelat sitt livs tennis. Borde Medvedev ens vara favorit här? Inte helt givet.

Cilic-Rinderknech 1,65 bethard

Rinderknech har gått bättre än han borde på gruset under sommaren. Men såhär bra chans mot Cilic som oddsen talar om, det har han inte.

Lopez-Coria 2,40 bethard

Kan knappt finnas en spelare som passar Lopez bättre. Coria kan inte slå till bollen. Lopez kommer behöva vara dålig för att inte vinna.

De Minaur-Travaglia 1,65 bethard

De Minaur är inte i så bra form och inte bra på grus, men över fem set tror jag verkligen inte att Travaglia är bra nog. De Minaur kommer nöta ut honom.

Kecmanovic-Evans 2,45 bethard

Evans är tveklöst den mest övervärderade spelaren just nu. Kecmanovic är bättre och egentligen är Evans den som missgynnas mest av underlaget.

Pouille-Cuevas 3,40 bethard

Pouille har väldigt svårt att hitta tillbaka men Frabska öppna borde kunna ge honom extra bensin och Cuevas, han är liksom inget att hurra över han heller.

Monfils-Ramos 2,40 bethard

Monfils har torskat jämna matcher sen han kom tillbaka men spelmässigt har det faktiskt varit okej. Franska öppna, då är han farligare och motståndet skrämmer honom inte. Jag tycker han är favorit.

Raonic-Monteiro 1,83 bethard

Raonic är ingen grusräv direkt, men det spelar liksom ingen roll. Trots underlag och trots matchoträning måste han vara klart större favorit mot en såhär pass medelmåttig spelare.,

M.YmerCarballes Baena 2,45 bethard

Ofta stark i de stora turneringarna, Ymer. Carballes Baena är en spelare han har ganska lätt för och jag tycker Ymer är undervärderad här.