Inför onsdagens matcher

Då ska vi plocka godbitar inför kvällen. Häng med.

18:30 Rublev-Fognini 1,28-4,20 Bethard

Vi får väl se lite. Karatsev-Khachanov spelas samtidigt. Den är inte heller så dum. Men den här känns ju snäppet saftigare. Frågan är väl om Fognini var krasslig, eller vad han nu var, mot Struffis eller om det var det vanliga spelet för galleriet. Jag tror kanske åtminstone en dragning åt det senare. Nu mycket tuffare motstånd, Fognini ska inte räcka till mog Rublev på hardcourt, men han brukar ju samtidigt kunna vara rätt bra när han inte förväntas räcka till. Smälla kommer det göra i alla fall. Den som pangar först vinner i stort sett. Ganska skönt läge på något vis för Fognini. Har han sin dag är han inte alls underlägsen Rublev och då är det ändå en rätt stark topp-10-spelare det gäller.

20:00 Bautista-Paul 1,48-2,90 Bethard

Lite halvsvårt val även klockan åtta faktiskt. De Minaur-Basilashvili samtidigt, det är en lite halvfin match det också men vi tar väl ändå den här. Bautista har inte haft det bästa året hittills känns det som. Han har tappat lite mark när det gäller närheten till topp-10. Plats 16 på årsrankingen just nu. Inte den där absoluta närheten till topp-10 som han nog vill ha. Paul? Ja, hur bra är han? Mer svårplacerad spelare går väl knappt att hitta. Inte mina två favoritspelare det här, det ska erkännas, men hög nivå, båda två är goda bollare, det borde kunna bli helt okej.

22:00 Hurkacz-Nishikori 1,95-2,00 Bethard

Jag lever ju i den världen att jag anser att Hurkan är rätt rejält överskattad. Det är svårt att påstå att någon som är i semi i Wimbledon är värdelös så att säga, och han har också titeln i Miami att luta sig mot. Men för mig är det lite isolerade händelser. Jag vet inte om jag egentligen tycker att han blivit så mycket bättre. Han är för mig 20-30 i världen någonting. Och hur står sig Nishikori mot det då? Ja, det är ju frågan. Rätt intressant tycker jag, hur bra han är. Hur nära toppen han kommer komma igen. Det är som att man glömmer att han var fullständigt cementerad på topp-10 i flera år innan skadorna kom. Nu är det som att man helt räknat bort honom därifrån, kanske lite för tidigt. Jag tror inte han kommer nå dit igen, men jag utesluter det kanske inte helt och hållet. Jag tycker han ser bättre och bättre ut och ja, framtiden får utvisa. Hur blir det här då? Nishikori borde kunna pressa upp tempot så att Hurkacz får problem att hinna med. Sen har Hurkacz visat att han trots sina stora svingar kan tåla högt tempo men jag tvekar ändå lite kring om detta verkligen kan passa honom. Intressant match i alla fall. Dagens godbit skulle jag säga.

Shapovalov-Tiafoe klockan ett är också fin så klart, men kanske lite sent för de flesta.