Tisdagens godbitar i Cincinnati

Vi tar oss en titt på vad man ska kolla på idag torsdag.

17:00 Bautista-Dimitrov 1,56-2,65 Bethard

Tycker oddset på Bautista är svårt att förstå. Och jag tycker det är svårt att förstå hur någon kan leva så mycket på sitt namn som Dimitrov gör. Jag vet inte hur många år sen det är som han var en toppspelare. Dels var dels under en tid då konkurrensen var urusel, och sen är väl frågan också hur bra han egentligen var. Han har varit en hejare på att göra enstaka bra resultat och på så vis klamra sig fast långt upp på rankingen men återigen, hur längesen var det egentligen han var riktigt bra? Längesen. Passar egentligen inte alls Bautista det här. Dimitrovs lite luriga, varierade spel, mycket dåligt för Bautista. Men jag tror Bautista är på tok för bra och ska man spela något idag är det nog Bautista.

18:30 Karatsev-Cilic 1,80-2,20 Bethard

Visst känns det lite intressant med Karatsev just nu? Är han på väg tillbaka till någon slags normal nivå, eller hade han det bara lite jobbigt på de mystiska underlagen man spelar tennis på i Europa under sommaren? Jag är väldigt kluven ska jag säga, jag vet helt enkelt inte och vi får väl vänta hela den här säsongen ut i princip innan vi slår fast något. Till och med Karatsev måste ju få ha en svacka. Kommer bli bra fart här mot Cilic. Ingen av dem gillar att stå och bolla särskilt länge utan båda kommer smälla på vid minsta läge.

02:30 Zverev-Harris 1,25-4,70 Bethard

Lite bökig tid tyvärr för jag hade gärna sett den här. Man vill ju se Zverev förlora liksom, det vill man ju alltid och här skulle det kunna hända. Harris känns gaska orädd för de bra spelarna och han har också ett spel som en bra dag kan funka mot dem. Han servar inte alls lika bra som Zverev. Han är nog marginellt sämre när bollen är i spel också, men det är inte som att det är olika nivåer ändå. Han kan hänga med, och en dålig dag för Zverev tillsammans med en bra dag för Harris, omöjligt är det inte.

En bubblare till godbit är Alcaraz-Sonego vid 18:30 men jag valde som synes Karatsevmatchen istället.