Inför onsdagens matcher i Toronto

Bara nån timme kvar. Blir det roligare idag? Kanske. Jag tror morgondagens åttondelar kan bli väldigt fina, men först ska vi ta det här.

16:00 Felix-Khachanov 2,55-1,62 Bethard

Det här är ju en fin start på dagen får man säga. Felix rankad 17 mot Khachanov rankad 30. Rätt intressant där att de väl är väldigt jämna de här två, runt eller lite utanför 20 kanske i spelstyrka, men det skiljer alltså ändå så mycket som 13 platser mellan dem. Lite märkliga odds kanske? Folk tror inte överhuvudtaget på Felix som väl är lite sömnig formmässigt, Khachanov har 1-0 i inbördes möten och kanske att det här borde passa Khachanov lite bättre än Felix. Khachanov har det som krävs för att slå igenom Felix. Men jämn match för mig, borde bli riktigt bra spel, kanske inte de mest spektakulära spelarna om jag får avgöra men det finns säkert en del av er som gillar de här pojkarna också.

Samtidigt spelar Bublik och Dimitrov. Ingen dum match överhuvudtaget det heller men jag kommer börja på matchen ovan i alla fall.

17:30 Hurkacz-Murray 1,30-4,00 Bethard

Än så länge är det ju fortfarande lite lockande att se Murray ändå. Sen så, det räcker ju att titta på oddsen för att se hur lite allvar folk numera tar honom på. Hurkacz har en ranking på runt 15, han är lite sämre än så, och Murray anses alltså vara inte chanslös kanske, men väl underlägsen. Och jag kan inte annat än hålla med. Murray är inte en lika duktig bollare som en spelare som Hurkacz längre och han har inte heller riktigt fysiken och snabbheten för att försvara sig mot honom. Man hoppas ju att det bara ska smälla till och han ska vara mycket bättre helt plötsligt men ärligt talat, det kommer ju inte hända.

19:00 Ruud-Opelka 1,86-2,10 Bethard

Han var sömnig mot Moutet, Opelka men ändå rätt stabilt till slut. Vilket ju var bra att han tog sig vidare, för den här vill man se. Ruud har visat att han är bombsäker på grus, och smått garanterat topp-10 på underlaget. Hur är han på hardcourt då? Han har mycket att bevisa i alla fall. Jag tycker att det här egentligen borde passa honom rätt bra. Han ogillar inte att backa bak och ta farten ur en storservares missiler. Och sen när bollen väl är i spel så är det något han är så är det väl noggrann, och det passar inte jättedåligt mot Opelka så att säga. Vad tror jag då? Visst kan Opelka vara sliten, och inte så bra igår, men någonstans så, han var i final i Toronto. Ruud har inte direkt kapacitet att gå till final i en masters på hardcourt. Så nog borde Opelka vara lite bättre.

20:00 Sinner-Isner 1,55-2,65 Bethard

Det är ingen brist på matcher som känns lite extra intressanta idag direkt. Sinner, alltid intressant, Isner väldigt intressant just nu. Sinner storfavorit, man kan ju tänka att Isner kanske är lite sliten också efter Toronto. Och visst ska Sinner i grunden vara bättre. Sinner favorit, Isner kommer nog ge det här ett rejält försök. Kanske inte så mycket till spel men väldigt hög nivå och ja, jag kommer se den.

21:00 De Minaur-Monfils 1,86-2,10 Bethard

Vi nämner den här också för vilken jävla mardröm det här måste bli för Monfils. Han kan ju inte föra spelet. Hur i hela världen ska han då kunna slå De Minaur? Monfils kommer missa först och han kommer bli trött först. Ska man spela något idag, då tar man ju De Minaur om man frågar mig.