Onsdagens godbitar

Nu är det andra omgången mina vänner. Jag tycker de första dagarna varit riktigt fina. Men nu ska det väl bli ännu bättre.

17:00 Evans-Giron 1,90-2,05 Bethard

Massor av matcher klockan 17 men jag väljer den här. Lite för oddset, jag tycker det är bra på Evans men också för matchen, jag tror det kan bli en fin match. Giron är rankad 64 i världen. Hur har det gått till? När man kollar hans resultat i år, det är ganska bra i några större turneringar, men överlag är det knappast spektakulärt. Och har han ens varit en atp-sperlare tidigare år? Märkligt, det där kan man inte få ihop. Han är absolut en helt okej spelare men 64 i världen, märkligt. På tal om att vara överrankad, Evans är 27 i världen och nu när han tappat formen lite framstår ju det som rätt svårt att förstå. Hur blir det här då? Evans är förstås bättre. Giron är extremt osnabb. Evans borde kunna se till att attackera Giron tillräckligt skarpt ute i hörnen. han borde vinna den här matchen, Evans.

19:00 Bautista-Ruusuvuori 1,47-2,90 Bethard

Folk har ingen större tilltro till Bautista just nu. Eller överskattar man Ruusuvuori? Både och tror jag. Och båda sakerna är fel. jag tycker Bautista såg rätt bra ut mot Kyrgios det jag såg. Ruusuvuori, jag vet inte. Han är absolut en stadig atp-spelare men jag tycker att han oftast värderas som något helt annat, som här. Bautista ska i min värld vara klart bättre men ser man till oddsen så, då ska det ju vara jämnt. Rätt fint spel borde det i alla fall bli och på papperet en av dagens bättre matcher.

20:00 Medvedev-Köpfer 1,01-24,00 Bethard

Det är faktiskt en brist på bra matcher idag. Det är bara att säga som det är. Så ska man någon gång se Medvedev mot ett blåbär, varför inte idag. Det finns i alla fall inte så mycket bättre grejer att välja på. Köpfer är också en rätt god bollare so0m i någon mån borde kunna stå upp mot Medvedev i spelet men klasskillnaden, den är inte liten direkt så jag ska givetvis inte marknadsföra det här som någon slags supermatch.

01:00 Schwartzman-Anderson 1,46-2,95 Bethard

Hur många svarrar måste man stapla på varandra för att få en Anderson. Det är väl inte mer än knappt en och en halv, men olika långa, det är de. Spelar kanske inte helt lika varandra heller. Detta är dagens finaste match skulle jag säga, men tiden, den känns ju sådär. Vi får hoppas på sömnproblem helt enkelt. Hur går det då? Jag litar inte ett dyft på Schwartzman just nu. Jag tycker läget för Anderson känns klart intressant.