Torsdagens godbitar

Då varvar vi igång igen. Här kommer de förväntade godbitarna under torsdagen.

18:00 Opelka-Musetti 1,26-4,25 Bethard

Mycket enkelt att välja första match för det är bara den här som börjar klockan sex. Och vilken tur då att det känns som en rätt kul match. Allas älskling i början av den här säsongen, Musetti. Nu har folk förstått att han i alla fall inte är att räkna med på hardcourt. Och visst ska det bli svårt det här. Borde passa honom ganska dåligt på alla sätt att möta Opelka. Bra match. Inte ointressant match, Musetti har givetvis kapacitet, men jag tycker nog att Opelka borde klara det här.

19:30 Ivashka-Pospisil 1,29-3,95 Bethard

Den här kastar vi in lite för oddset men också lite för matchen. Inte de mest spännande spelarna kanske men jag vet inte, jag är ändå lite sugen på matchen. Och så oddset som sagt. Ska ni spela på någonting ikväll så känns Pospisil som en väldigt bra idé. För mig är det här två väldigt jämna spelare. Pospisil slog Fognini i första omgången, det är bra gjort. Överskattningen av Ivashka vet just nu inga gränser. Han är absolut en jättebra spelare, men här värderas han som om han var typ 25:a i världen. Det är han inte.

21:00 Monfils-Johnson 1,40-3,25 Bethard

Det här kan väl bli kul. Väldigt olika spelare, minst sagt. Monfils har lite mer bolltalang än Johnson, så att säga. Två spelare som kommit tillbaka starkt senaste tiden också efter att ha varit rejält nere i skiten. Monfils med bra chans att ta sig till en tredje runda i en slam. Det trodde man kanske inte för nån månad sen. Lite spännande med matchbilden. Johnson har egentligen vapnet i sin forehand för att slå igenom Monfils. Samtidigt, lyckas Monfils hålla lite tryck på Johnson kommer Johnson vara alldeles för osäker. Nyckeln blir huruvida Monfils vågar slå till bollen eller inte tror jag.

22:00 Bublik-Sock 1,74-2,25 Bethard

Det är svårt att läsa av vilka spelare som spelar med och tycker att Bublik är lite småcharmig, trots att de egentligen inte tycker det, och vilka som bara är sig själva och går bananas på att han är helt dum i huvudet. Sock skulle kunna vara en sån som kör den ärliga linjen och kanske går lite i klinch med Bublik och hans allmänt jävligt usla uppenbarelse på banan. Man kan ju hoppas på rätt bra publikstöd för Sock också. Inte ofta jag hejar på Sock, men här skulle det vara kul att se honom tvåla dit Bublik. Borde kunna bli rätt kul spel också. Inga långbollare det här direkt. Det kommer bli bra fart.

Djokovic spelar nattmatch igen. Han möter Grieskpoor klockan ett. Grieskpoor, ni hör ju. Den kan man låta vara.