Inför första Indian Wells-dagen

Det är dags att vi gör oss redo! Första dagen från Indian Wells. Här har vi matcherna. Med tillhörande odds från Bethard givetvis. Alltid världens högsta odds från Bethard.

Vi kan väl kalla det här för kvällspasset. Sen kommer ett nattpass också.

Inga seedade spelare i elden idag och därför många jämna matcher, precis som vi kan se på oddsen.

Men många bra matcher ändå tycker jag.

Popyrin-Kecmanovic, riktigt bra nivå för att vara i första rundan. Två unga spelare som kanske borde kommit lite längre redan men som ändå är bra atp-spelare. Kecmanovic har haft en rätt usel säsong. Han behöver en bra avslutning för att man inte ska börja tvivla på honom. Borde bli bra spel. Kecmanovic är den bättre bollaren, Popyrin har en serve, det har inte Kecmanovic. Jag tycker Kecmanovic är den bättre spelaren men som sagt, formen, den vet man inte var den är.

Paul-Lopez tycker jag också man kan titta på. Alltid lite sevärd, Lopez. Det finns inte många spelare som han numera så man får passa på att se honom. Han lär inte ha många turneringar kvar i sig kan man gissa.

Bra odds på Giron-Van De Zandschulp får man säga. Det där ser man inte hos andra spelbolag kan jag meddela.

På tal om bra odds. Kanske att Cressy tappat formen lite grann men han är ändå självklar favorit mot Djere som är kroniskt usel på hardcourt. Han har faktiskt förbättrat sig lite den här säsongen men han lär få det svårt att hinna med ikväll.

På tal om bra odds tycker jag man ska spela Pospisil också. Han är en klart bättre spelare än Wolf och ska därför givetvis också vara klar favorit.

Den bästa matchen för dagen? Kan mycket väl bli Davidovich-Johnson, men lite trist tid som synes.

Blir kul det här, och roligare blir det så klart när de bra spelarna börjar kliva in imorgon.