Inför fredagens Indian Wells

Det är en dag till utan seedade spelare. Men lite roligare matcher idag kanske? Vi får se. Såhär ser det i alla fall ut.

Jag brukar ju gilla att dela ut några bra odds och Nishioka är ett synnerligen bra odds. Underlaget gynnar honom kanske inte i det här fallet riktigt. Delbonis är värdelös på hardcourt, men just på den här typen av extremt långsam hardcourt kan han vara okej. Oavsett vilket dock, Nishioka är en bättre spelare och det är trots allt just hardcourt, det är ett plus. Så Nishioka ska vinna den tycker jag till fint odds.

Rune-Escobedo tänker jag se. Lite spännande med Rune tycker jag. Han är född samma år som Alcaraz, 2003 alltså, och visst börjar det lukta nån slags topp-10-doft kring honom. Kommer bli något det. En norrbagge och en danskjävel på topp-10. Ruusuvuori knackar väl också in sig där till slut så är vår svenska misär total. Nej, kommer han ju inte göra men illa nog ändå. Escobedo en lite udda fågel också. Han var topp-100 med marginal i väldigt ung ålder. Sen föll han ihop totalt och lär inte återkomma till topp-100 igen. Märkligt.

Musetti, han har kallnat till rätt rejält senaste månaderna. Anses nu alltså vara ganska jämn med Ramos. Usel på hardcourt visserligen, Musetti men är ju Ramos också. Borde kunna bli rätt bra spel där dock med tanke på det långsamma underlaget. Borde passa båda rätt bra.

Murray ska så klart nämnas också och även om Mannarino är helt ur form, som ni ser på oddsen, folk börjar tro en del på Murray. Som för övrigt mestadels ägnat veckan åt att på sociala medier prata om hur han slarvat bort sina skor, och sen lyckats få tillbaka dem. Jag tror han slår Mannarino jag också, så det så.

Vill man vinna 37 kronor? Ja, då kan man satsa en hundring på Gucosivcs mot Mager. Rejäl klasskillnad där.