Inför söndagens IW-matcher

Då kör vi igen. Snart i alla fall. Några timmar kvar. Här har vi matcherna.

Ganska enkelt för Berrettini och Sinner. Så de bästa spelarna som är i elden här i början kan man hoppas över skulle jag säga.

Anderson och Sonego, inga blixtrande personligheter kanske, men vilken bra match. Två topp-30-spelare som möts redan i andra rundan, det är bra det. Nu är ju inte Anderson det rent rankingmässigt just nu, men han håller fortfarande en viss nivå. Jag tycker Anderson ska vara bättre, men jag vet att jag underskattar Sonego. Fin match oavsett vilket. Den kan man se.

Fognini-Struff lockar ju lite också. Man vill ju alltid se Struff liksom, och Fognini, honom vill man ju också se. Två rätt slarviga spelare egentligen, låter konstigt när det gäller den här nivån men så är det. Struff lite tråkigare och kanske lite jämnare ändå mot Fognini, ja ni vet. Fognini vann för några veckor sen i Kanada. Struff otroligt formlös. Borde vara en fin möjlighet igen för att vinna en match för Fognini tycker jag.

Matchen man vill se är ändå Alcaraz-Murray, så klart. Murray 16 år äldre och det blir väl kanske rätt tydligt i hans fall. Han har en reservdel i sin kropp, det har inte direkt Alcaraz. Spelstilarna borde tala för en riktigt, riktigt bra match. Alcaraz vill föra spelet så mycket det bara går och har också slag för att kunna bomba sig igenom Murray. Samtidigt som Murray, han har mött såna här spelare förr så att säga så han vet vad han ska göra. Anfall mot försvar, ungdom mot ålderdom. Två om man frågar mig mycket sevärda spelare. Blir kul det här.

Brooksby-Zverev känns lite kul, även om jag tror skrällchansen är väldigt liten. Zverev förlorar inte mot sämre motståndare längre och även om Brooksby är ganska orädd för bättre spelare, hur ska han lösa det här? När bollen är i spel är det nog ganska jämnt. Zverev har en av de bästa servarna i världen. Brooksby har ingen serve. Otroligt tuff utgångspunkt det där.

Bra odds på Khachanov va? Konstant tveksam form på honom känns det som. Men som folk överskattar Ruusuvuori. Han är inte lika bra som Khachanov. Det kan jag säga. Inte ens särskilt nära.

På tal om bra odds. Basilashvili brukar ta tillvara på såna här chanser. Eubanks är inte ens särskilt bra på challengertouren. Basilashvili står i högt odds.

Ska vi avsluta med att notera att Isner är längre än Nishioka då? Och att de inte alls spelar särskilt lika.

Mycket nöje!