Toppmatch ikväll

Ni kanske inte sitter och tittar på alla matcher en sån här veckan, men jag vet att ni vill se en del, och ikväll ska man så klart titta.

18:00 Alcaraz-Murray 2,40-1,68 Bethard

Först av allt. Oddset, det är direkt obegripligt på Alcaraz. Jag tycker det var jättebra när det sa 2,25 i morse. Nu 2,40 här på Bethard, som alltid högst av alla spelbolag i världen och ja, inte mycket att fundera på. Jag tycker matchen är helt vidöppen.

De möttes i Indian Wells nyligen. Medelmåttig dag för Alcaraz då och Murray kunde vinna. Sen dess har Murray fortsatt ta kliv framåt, Alcaraz, jag vet inte, kanske att han inte är i bästa form.

Hur står de sig mot varandra då? Om man skulle uppskatta deras spelstyrka just precis nu?

Jag skulle säga helt jämna. Jag hade placerat dem någonstans runt 20-strecket båda två. Båda två klar kapacitet att snabbt klättra därifrån, men om jag skulle rankat dem nu, ungefär så.

Hardcourt inomhus, ganska snabbt i Wien i år va? Gynnar någon ingen av dem mer än den andra skulle jag säga.

Murray vann alltså nyligen, men jag tycker egentligen det här ska passa Alcaraz väldigt bra. Han har en av de bästa offensiverna av alla spelare som finns, och om han har en okej dag, det kommer bli till att ränna ordentligt ute i hörnen för Murray. Jag tror att Alcaraz har allt och lite till för att slå igenom Murray.

Oavsett vilket, en supermatch för att vara på en onsdag i en sån här vecka och ja, kolla på den!