Inför tisdagens matcher

På det igen! Jag tror jag siktar på morgonpasset den här gången, men den som lever får se.

Många matcher klockan ett. Den som sticker ut lite grann är väl Schwartzman-Krajinovic men har Krajinovic så mycket att komma med där? Känns som att han sakta sjunkit från toppen på senare tid. Eller ja, toppen har han väl aldrig varit i, men han ra liksom sjunkit ner på undre halvan av atp-touren. Svarre känns i form. Jag tror han vinner rätt enkelt ändå. Humbert-Gasquet ska väl också nämnas men Gasquet, det känns väl lite som med Lopez. Lopez som gjorde en jättefin insats i förmiddags sett till hans förutsättningar men alltså, han kan ju inte spela längre. Lite så med Gasquet längre. Man kan undra vad han egentligen hoppas på.

Nästa flock matcher startar lite innan klockan tre. Rublev och Sinner spelar då men totalt obefintligt motstånd. Rublev har Mager och Sinner har Sousa. Snark.

Vid klockan fyra ska det servas. Cressy mot Isner. Helt jämna odds här på Bethard. Isner 25:a i världen enligt rankingen, Cressy nu på 70:e plats efter framgångarna förra veckan. Otroligt hur det kan bli för vissa spelare. Cressy har spelmässigt varit en bra atp-spelare i över ett år men han har bara inte fått till sin ranking. Inte ens nu när han gick till final i en atp-turnering fick han den effekt han förtjänar. Han är bättre än 70 i världen. Isner är sämre än 25 i världen. Blir inte många break där inte. medvedev spelar också den här tiden. Han möter Laaksonen. Laaksonen. Snälla nån.

Klockan fem någonting, då spelar Evans mot Goffin. Knepig typ, Goffin. Som att han bara gav upp sin karriär, var borta ett tag, och nu är han bara dålig. Förväntat chanslös mot Evans nu. Hade man inte sagt för några år sen direkt. Ruud spelar så dags också mot Molcan. Inte en helt självklar seger skulle jag säga. Molcan är inte så tokig och jag tror att Ruud kommer gå på nitar på hardcourt. På tal om nordiskt. Ruusuvuori mot Felix ungefär samtidigt. Alltid jättebtrodd på oddsen, Ruusuvuori. Felix står i 1,34 här på Bethard. Jag tror han vinner enkelt.

Mellan fem och sex någonting dags för Murray. Basilashvili på andra sidan nätet, ganska obehagligt skulle jag säga. Har Basilashvili en bra dag är det en mardröm för Murray. Känns som alltid rätt formsvag dock Basilashvili så ska nog ändå vara en jättefin chans för Murray.

Sen kommer kvällsmatcherna. Förmiddagsmatcherna. Eller vad man nu ska kalla dem.

Kyrgios-Broady klockan nio. Kommer nog inte vara i bästa skick till den här turneringen riktigt, Kyrgios.

Och sen, halv 11, Tsitsipas mot Mikael Ymer. Tsitsipas har sett väldigt sömnig ut i säsongsstarten. Han gjorde väl något mindre ingrepp i vintras och känns inte alls matchtränad. Är det någon gång man ska möta honom kanske det är nu med andra ord. Men därifrån till att Ymer ska ha en chans. Det är nog en bit ändå. Kanske att det är en spelstil som passar Ymer lite dåligt också. Han är rätt beroende av att motståndaren slarvar och tröttnar på honom. Gärna att motståndaren är lite dåligt förberedd taktiskt också. Stämmer inte så väl in på Tsitsipas det där. Det blir tufft.