Queens och Halle

Onsdag, ovanlig dag att gå igenom veckans turneringar men idag för vi just så. Ha, det är torsdag idag. Den rättade jag till snabbt och snyggt.

Torsdag, ovanlig dag att gå igenom veckans turneringar, men så kan det bli ibland.

Är det den fräsigaste centercourten vi har inom tennisen det här, den i Queens? Jag tycker den är väldigt fin.

Peniston, Cerundolo, Krajinovic och Querrey. Frågan är om det är DM i Medelpad eller kvarten av en 500-turnering. Otrolig chans för hela högen. Krajinovic den bästa spelaren av dem men han är komplett kass på gräs. Någon av de där fyra ska gå till semi, i en femhundring. Ganska viktigt för dem.

Cilic har absolut inte imponerat, men ändå krånglat sig fram. Det är bra ändå. Tyder på form när han kan spela halvknackigt men ändå ta sig vidare. Ruusuvuori däremot, riktigt fint spel sett till hans normala nivå. Ska gå rätt enkelt för Cilic det där dock och sett till motståndet på den första kvarten, Cilic blir lite grann serverad en finalplats här.

Och hur ska Berrettini förlora på den undre halvan? Han borde kunna lösa det där, och även finalen kan man väl förvänta sig att han vinner. 2,75 på att Berrettini vinner turneringen här hos Bethard. Rätt fint skulle jag säga. 3 gånger pengarna på Cilic, också okej. För en final mellan dem känns vansinnigt trolig. Krävs en rejäl skräll för att det inte ska bli så. Och ryker en av dem vinner högst troligt den andra finalen då motståndet kommer vara mer eller mindre svagt. Man kommer alltså sitta med minst en, kanske två spelare till runt 3 gånger pengarna i finalen om han spelar båda.

Klart, klart bättre här i Halle.

Kyrgios slog Tsitsipas igår. Han var klart bättre, men han strulade, och uppförde sig dåligt så klart, så Tsitsipas kom så nära som två breakbollar i mitten av tredje set. De var nog i praktiken matchbollar. Så när var det. Nu har Kyrgios Carreno Busta, som är en av de spelare som han sågas jäms med fotknölarna på twitter. Kan ju vara lite spännande. Hoppas han får stryk. Carreno Busta har alltid varit usel på gräs dock men rätt fina segrar här så lite kan han nog behöva anstränga sig, Kyrgios.

Hurkacz mot Felix, hållit sina seedningar. Felix den klart bättre grässpelaren om man frågar mig. Får se om det blir så idag.

De har inte kommit lika långt på den övre halvan men visst luktar det Medvedev där. Han förlorade finalen i Hertogenbosch men jag tycker att han överlag gjorde en bra vecka och ser man till hans motstånd på vägen till final så, han måste göra bort sig för att inte gå dit. 3 gånger pengarna på att han vinner turneringen. Tycker det är rätt bra.