Inför dag 3

Lite sent, men sent kan ju också funka. Faktiskt min gamla poddkompis Nisses fel. Han har stört mig och därför kommer inlägget lite senare. Betyder det att podden är på gång igen? Så är det nog inte, men man kan så klart spåna fritt.

Men, nu hugger vi tag i kvällens matcher.

Nu har några matcher börjat, men fortfarande, hanterbar mängd matcher. Det är bra. De första dagarna är liksom omöjliga att följa på ett vettigt sätt, det bara är så.

Nava är inte etablerad på den här nivån. Han är faktiskt inte heller något starkare kort på challengertouren. Slog Millman i första rundan, en svag Millman ska sägas. Millman håller nog på att tyna bort från den här nivån. Jätteläge för Murray här skulle jag säga. Han ska verkligen vara alldeles för bra och tredje rundan i US Open i så fall. Även om motståndet varit hanterbart borde det ge lite råg i ryggen.

Enkelt också för Berrettini. Samma sak där egentligen. Grenier är lite mer etablerad på challengertouren kanske men ska vara alldeles för dålig för den här nivån. Borde gå hur enkelt som helst för Berrettini det där.

Tabilo-Wolf är lite jämnare men ärligt talat spelare som kanske inte hör hemma i andra rundan av en slam. Otroligt bra chans för båda två ska sägas så lite intressant är matchen på så vis. Båda två rejält offensiva också så borde bli fart.

Fucsovics fick lite fri lejd i första rundan. Kapabel ska sägas i och för sig. Kom ihåg att han var rätt högt upp innan raset kom för några månader sen. Spelar lite likadant faktiskt han och Davidovich. Det mesta för dem handlar om att hålla igång bollen utan att behöva göra för mycket med den. Bollmotande helt enkelt. Tycker man det är kul, då kan man kolla men nej, det blir nog inte så kul.

Bonzi, kan det bli problem för Kyrgios? Egentligen är väl svaret ja. Bonzi är offensiv, bra om man vill slå Kyrgios. Han är ganska tråkig att spela mot också, inte bra för Kyrgios. Men, Kyrgios förlorar ju förhållandevis sällan såna här matcher numera.

Galan och Thomspon. Där snackar vi väl ärligt talat en möjligt första runda på challengertouren. Otrolig möjlighet för båda två. Jag tror Galan överskattas rätt ordentligt där efter vinsten mot Tsitsipas. Thompson är den i grunden bättre hardcourtspelaren av dem och jag tror han tar den.

Van Rijthoven var verkligen riktigt dålig i första omgången. Annars kan man ju tänka att han skulle kunna tänkas ta chansen här att möta en svag högt seedad motståndare som Ruud men jag tror inte att Van Rijthoven riktigt vuxit i kostymen på den här nivån på hardcourt ännu.

Paul mot Korda, amerikan mot amerikan, inte alltid optimalt. Spelar rätt lika också. Jag tycker Korda är den i grunden mycket bättre av dem men det hittar man inget stöd i vad gäller ranking eller liknande så det är väl jämnt. Två kontringsspelare. Blir långa och bra bollar där men kanske lite enformigt.

Borges mot Wu. Ja, det är ju lite konstigt kanske. Men Borges slog Shelton i första, bra gjort, och Wu, han är verkligen väldigt kapabel. Man kan ifrågasätta oddsen där så klart. Borges är rankad före Wu men rankingen är ju inte alltid allt så att säga. Borges är inte jättekapabel och bäst på grus. Wu är verkligen riktigt bra. Det känns rimligt att Wu kommer få gå till tredje rundan här via en väldigt enkel väg med Basilashvili och Borges för han är verkligen väldigt, väldigt bra.

Khachanov borde panga Monteiro åt alla möjliga håll. Ska passa honom bra. Han är mycket bättre, ska väl gå ganska enkelt.

Draper har nog lite chans mot Felix. Ingen spektakulär match riktigt dock. Jag tycker båda är ganska tråkiga.

Och sist ut, Rinderknech har verkligen ingenting för att störa Medvedev. Det är inget att ställa klockan för.