Inför torsdagens US Open

Nu ska andra omgången avslutas och hörni, här har vi matcherna.

Kul att se att Bethard åter höjt återbetalningsprocenten ordentligt och de här oddsen tillhör de bästa som finns att tillgå. Bethard ska vara hemmaplanen om man vill satsa några kronor på tennis.

Inte så svårt att välja match klockan 17. Det blir självklart Brooksby-Coric för den känns spännande. Mycket sällsynt jämn match idag. Som ni ser, i princip alla andra matcher har en tydlig favorit. Jag tror Brooksby vinner matchen. Två orsaker till det. Jag tror Coric är rejält överskattad just nu. Jag tror inte han ens är i närheten av att vara så bra som hans resultat i Cincinnati indikerar. Och nummer två, det här kan inte passa honom. Han vill ha en kraftmätning, ett rakt och fint bollande där han kan nöta ut motståndaren på säkerhet eller fysik. Brooksby stökar till matchbilden mer än någon annan och Coric kommer hata det. Gör Brooksby en vettig match vinner han.

Otroligt svagt motstånd för samtliga toppspelare där i början av kvällen. Sinner, Norrie och Alcaraz. Det är inte ens riktiga matcher det där. Inte tillstymmelse till riktiga matcher. 1,12 på Sinner mot Eubanks är ett direkt bjudodds.

Dimitrov-Nakashima är fin. Jag tycker att Nakashima egentligen ska ha gått förbi Dimitrov i spelstyrka, men jag skulle säga stor varning för Dimitrovs insats i första omgången här som var helgjuten. När Dimitrov är bra, då är han mycket kapabel och jag håller med oddsen, han är favorit mot Nakashima idag. Kanske lite spelstilsfördel för Dimitrov där också. Det högtempobollande som Nakashima vill ha ska Dimitrov klara att hålla sig ifrån.

Rublev känns väldigt osäker just nu. Väldigt svängig i nivå och långt ifrån sin topp skulle jag säga. Kwon vill spela ungefär det spel Rublev vill spela. Det blir ett rent högtempobollande där Rublev kanske är den som för spelet, men frågan är hur han kommer trivas med att Kwon är så pass bra att slå tillbaka. Ska en stor spela ryka idag så tror jag det ska vara Rublev i så fall.

Om man vill titta på odds så, Sinner var ett bjudodds. Shapovalov är också ett bjudodds till 1,22 mot Carballes Baena skulle jag säga. Shapovalov är löjligt ojämn och knappast i form men en spelare kan knappast passa honom bättre än Carballes Baena som inte gör ett skvatt utom att jaga boll. Och Carballes Baenas generella nivå på hardcourt, han håller egentligen inte ens på challengertouren på det här underlaget. En dubbel på Shapovalov och Sinner, jättefint odds med 1,37 på den skulle jag säga.

Nadal har ju historiskt svårt för Fognini men det spelar ju ingen roll. Fognini är bara för dålig. Nadal måste vara skadad för att det ska hända något där.