Inför tisdagens Stockholm Open

Det är någonting som gör att man dras till SVT ändå. Helt obegripligt faktiskt, men det är liksom så otroligt nära till hands att titta på något så fort SVT sänder. Man har precis alla appar i världen för att titta på alla program som överhuvudtaget finns. Men det är ändå som att det är en mindre ansträngning att sätta igång SVT-appen. Mycket märkligt det där.

Det jag försöker säga är att jag satt ju liksom och tittade på Karatsev-Rosol igår. Och alla andra matcher också. Varför? Ja ni. Ingen jäkla aning. Men det var ju helt okej.

Idag blir kvalitén dessutom bättre. Här är dagens matcher. Självklart med alla odds härifrån Bethard.

De Minaur, väldigt bra spelare som är på plats helt utan att någon riktigt lägger notis vid det. För mig är han angränsande till en toppspelare. Han kommer någon gång ta ett kliv och då vara väldigt nära topp-10 eller till och med bli topp-10. Bonzi, rätt bra spelare det också. Väldigt offensiv. Borde passa honom rätt bra att möta De Minaur. Bonzi har offensiven för att kunna ta sig igenom De Minaur. Så lite skrällchans där, precis som oddsen indikerar.

Bellier-Schevchenko. Den matchen hade man kunnat köra i Solna eller något sånt kanske så den inte syns. Det där, det är liksom knappt bra challengernivå.

Ruusuvuori-Sousa är väl inte heller någon höjdare. Sousa vann väl en turnering i början av året. Slog han inte Ruusuvuori i finalen till och med? Var nog så. Men Sousa håller inte riktigt för spel på atp-touren i grund och botten skulle jag säga. Ska kunna gå rätt enkelt för Ruusuvuori.

Lehecka är helt okej på challengertouren, men väldigt oetablerad på den här nivån. Dimitrov är inte stabil, men det ska vara en munsbit för honom. Kul med Dimitrov på plats. Lite som med De Minaur. Rätt bra spelare som kommer lite i skymundan.

Halys på menyn för Ymer. Svårt att riktigt förstå hur Halys tagit sig upp till plats 66 i världen men så bra är han definitivt inte. Det är många challengerpoäng som ligger bakom den rankingen kan man säga. Bra form på honom där förresten. Titel och final på de två senaste challengerturneringarna för hans del. Igår kväll var det absolut noll publik i hallen. Blir spännande att se ikväll hur många som vill titta på Ymer. Tror det kan bli en lite bökig match för honom. Inte helt givet hur han kommer reagera på att spela på hemmaplan.

Man kan inte ens spela på Paul mot Borg. Det säger väl egentligen det mesta. Det är lite skämskudde över det där.