Är det slut nu, Murray?

Det börjar nog närmare sig nu eller vad tror ni?

Man hade ju dåliga vibbar inför den här matchen. Montpellier veckan efter Australian Open. Det är liksom inte Djokovic, Sinner och Medvedev som är på plats utan det är snarare Murray och Paire. Och Rune så klart. Han är inte mycket för det där att ta pauser och träna när han har problem, Rune utan det ska ut och nötas matcher i alla fall. Jag är inte säker på att det där är så bra.

Men det här då, såg ni klippet? Vad säger ni?

Jag säger nog att det faktiskt inte finns något kvar. Kolla bara hur han blir pressad när Paire använder sin forehand(!). Vem blir det liksom. Han får en fösning mot sig, och blir så pressad att man måste använda sig av en underskruvad forehand som svar. Nu har det låst sig lite för Murray. Självförtroendet är nog totalt utraderat så han riskminimerar bortom det rimliga samtidigt som han försöker sig på någon slags attacker, men det blir liksom inte naturligt. Hans spel håller liksom inte ihop. Han vet inte vad han gör.

Självförtroendet är helt borta. Fysiken är det nog också. Och spelet, har han något spel längre? Det är liksom bara över det här. Han borde verkligen lägga av.

Paires första vinst på atp-nivå på två år. Lite intressant med honom också förresten. Precis samma som med Goffin egentligen. Paire var fortfarande topp-100 när han bestämde sig för att ta ett break från tennisen för att hitta sig själv. Han upptäckte nog att det riktiga livet inte var så kul. Nu vill han verkligen spela tennis igen, men det är inte så lätt att bara trycka på knappen. Nu när han vill klarar han istället inte av att ta sig tillbaka. Det skulle han tänkt på från början istället för att bortskämt vilja ha något annat.