Inför Miamifredagen

Ingen tid att spilla. Dags att titta på dagens Miamiprogram.

Vi kan väl kalla det där för ett tidigt litet kvällspass.

Goffin tillbaka och givetvis intressant att se vilket skick han är i. Man ska väl dock ha klart för sig att det är ögat han haft problem med, och är det någon typ av skada man vill komma tillbaka från är det väl en sån. Känns kanske inte som att han kommer vara särskilt ringrostig i ögat och se bollen lite sådär halvdåligt. Han lär nog vara i bra skick direkt och då ska Sousa så klart vara mycket behaglig för honom att möta.

Lite vek, Mmoh. Han har inte riktigt tyngden för att kunna hota riktigt bra spelare. Inte än i alla fall. Det där ska Bautista vinna enkelt, trots att hans form varit lite ojämn på sistone.

Schwartzman-Jarry kan bli en kul fajt. Inte riktigt samma kroppsform på de där två. Om man staplar två Schwartzman kommer de kanske upp till samma nivå som Jarry, som det känns. Han är faktiskt inte så extremt lång, Jarry. Lite under två meter. Men han ser extremt lång ut och Schwartzman, han ser ju inte så lång ut. Hög studs i Miami, ska passa Jarry jättefint, Schwartzman ganska dåligt. Schwartzman är en mycket bättre spelare. Det talar för honom. Men en del annat talar för Jarry. Spelstilsmässigt intressant för honom, och studsen, som sagt. Den kan man titta lite på tycker jag. Kan bli kul.

Krajinovic lär bolla ut Broady så det står härliga till.

Svenskt i elden klockan 17:30. Trots att han gick långt i Indian Wells var han verkligen inte bra, Raonic, och är det någon gång man vill möta honom så är det nog just nu. Ymer har tidigare visat att han är jätteduktig mot servekanoner. Minns att han gjorde det bra mot Karlovic i Stockholm Open för något år sen. Det ska aldrig kunna räcka, men förutsättningarna är ändå ganska goda. Jag tror inte vi blir helt överkörda i alla fall.

Folk är helt säkra på att Gasquet kommer vara totalt värdelös. Om man ser till oddsen alltså. Jag förstår inte hur man kan vara så säker. Chardy är absolut inte så bra som hans resultat i Indian Wells kanske indikerar och Gasquet har jättelätt för Chardy som det känns. Är han skadad, Gasquet, absolut, då är det väl rimligt att Chardy är favorit. Är Gasquet inte skadad, då är det där en match han ska vinna.

Herbert var bra i Indian Wells. Blir nog lite för tufft för honom när bollen är i spel, Cilic ska vinna nästan allt där, och Cilic har ju även klart bättre serve än Herbert, trots att det är Herberts vapen. Han har ju returerna, Herbert. Hans största styrka, och där är han klart bättre än Cilic men jag vet inte, jag har aldrig sett en spelare vinna en match enbart på sitt returnerande.

Chung kommer krossa Ebden, varken mer eller mindre.

Och resten av kvällens matcher.

Inte helt rätt att veta var Nishikori står, men står han på någon slags nivå så är Millman en väldigt behaglig motståndare. Nishikori får styra spelet exakt som han vill där och ganska bra motstånd att komma igång mot. Just komma igång behöver han göra, Nishikori. Lite märkligt hur svårt han haft det sen sin comeback tycker jag.

Rublev-Pospisil, helt okej match, men rätt tråkiga spelare va? Jag tycker nog det. Håller med oddsen. I normalfallet ska Rublev ta det där. Han ska vara överlägsen när bollen är i spel.

Djokovic då! Mycket skönt att få möta Paire så klart. Man vet att Paire alltid, utan undantag, viker ner sig utan strid när han möter en spelare han känner sig helt underlägsen. Så enkel seger för Djokovic blir det, oavsett hur siffrorna nu blir. Men så klart, det som är viktigt är hur han ser ut.

Tycker Isner egentligen var rätt bra mot Monfils i Indian Wells. Gränsfall på att han kanske var värd att vinna den matchen. Ny chans här och det med en lite bättre lottning än i Indian Wells. Vesely slog turneringens lägst rankade spelare om man bortser från kvalarna och wildcarden i första omgången. Det här är något annat, och även om han är förhållandevis duktig mot servekanoner, Vesely. Hans nivå på det här underlaget ska bara inte räcka till mot Isner. Kolla på Isners kickserve på det här studsiga underlaget förresten. Den studsar så högt så den blir angränsande till otagbar. Hade varit kul att se honom möta någon av de riktigt korta spelarna på det här underlaget. Hade kunnat bli så att de helt enkelt inte når bollen. Hade sett roligt ut.

Youzhny-Muller känns väl lite halvsömnigt. Om man inte vill spela förstås. Muller har massor av segrar på raken mot Youzhny och Youzhnys form är egentligen inte bättre än Mullers. Muller ska vinna det där på att han är mycket bättre, och har lätt för Youzhny.

Donaldson vann enkelt mot Lopez för ett par veckor sen i Acapulco. Jag är inte så säker på att det blir så igen. Tycker Lopez visade lite gryende form i Indian Wells och jag kan inte komma ifrån att jag tycker Donaldson är lite av ett luftslott. Intressant att se om den listiga Lopez kan ha lärt sig något av torsken i Acapulco och kanske kan lura Donaldson en aning.

Dimitrov måste väl visa något snart tycker jag. Han borde trivas bra på den här typen av hardcourt och som sagt, det är dags att höja sig nu.

Vi har en nattmatch också. Del Potro möter Haase klockan ett svensk tid. Det ska han klara. Bara att han är trött och sliten som kan stoppa honom där men nja, han har fått fem dagars vila här. Han borde vara redo.

Då är vi redo för kvällen i alla fall. Kör hårt och lycka till om ni väljer att placera spel på något av de där oddsen här på Bethard.