Inför Miamisöndagen

Vi har kommit en bit, och nu ska matcherna börja bli lite bättre. Kan man hoppas i alla fall. Här har vi dagens meny.

Sousa, han var ju bra mot Goffin, men var han så extremt bra? Det var inte direkt svårt att möta Goffin den dagen. Väldigt bra läge för Donaldson det här. Han har hittat formen igen och vill han etablera sig som en topp-40-spelare eller liknande, då är Sousa en sån spelare som han ska slå. Och det tror jag han gör också.

För några år sen var faktiskt Chung och Mmoh, som är jämnåriga, på ungefär samma nivå. Hänt en del sen dess kan man säga. Väldigt svårt att se hur Mmoh ska kunna hänga med ens dugligt i bollandet där.

Paires seger mot Djokovic ska inte övervärderas. Inte värderas alls i princip. Blir väldigt jobbigt för honom mot Krajinovic det här. Krajinovic är väldigt duktig på att placera bollen och han kommer hitta Paires svaga forehand. Jag tror Krajinovic kommer vara överlägsen när bollen är i spel och då blir det nog svårt att låta bli att vinna.

Inte mycket till motstånd för Cilic. Pospisil är väldigt behaglig för toppspelarna. Han har en bra serve och är duglig i duellerna men liksom inget som sticker ut och då räcker det inte mot tuffaste motstånd.

Tycker inte Nishikori imponerade alls mot Millman. Om Del Potro bara höjer sig lite jämfört med hans första match här så ska det vara en väldigt fin chans för honom det här. Federer ute. Två i rad för Del Potro? Han får i alla fall ses som ganska klar favorit nu till titeln.

Isner, jag tror på honom den här veckan. Youzhny bara ska han klara. Och motståndet som är kvar, det är inte så extremt skrämmande. Undrar om han inte skulle kunna få till någonting. Vore kul med en amerikan som lyckas på hemmaplan.

Slutlekt för Chardy nu. Kommer krävas väldigt mycket för honom för att hålla en tillräcklig säkerhet idag. Nej, det kommer inte gå.

Och så en mycket fin nattmatch där. Schwartzman såg riktigt bra ut i sin första match. Raonic är inte särskilt bra just nu. Stor mot liten, brukar alltid bli kul. Finns en risk att dagens bästa match spelas när de flesta av oss gått och lagt sig.