Uppdatering

Ja, tekniska problem var det. Det går ju att läsa sajten på mobilen, men inte på datorn, och därför kan vi väl skicka upp en uppdatering för mobilläsarna i alla fall.

Nej, det är inget alarmerande det här. Det blev problem med tekniken när de började skruva på sajten här i veckan. Som ni som spelar här kanske märkt har sajten blivit magiskt snabb, de har gjort någonting. Och det är ju sjukt bra. Och så skulle bilder och annat på Zlatan in överallt. I det här arbetet så blev vamosrafa.se borttrollad, och det kommer tyvärr inte lösa sig under påsken då folk helt enkelt är lediga. Senaste budet är att de ska försöka lösa det direkt efter påsk, och vi får sikta på det helt enkelt.

Under tiden fokuserar vi på att äta ägg och dricka dryck istället, eller hur? Vi gör så. Jag skulle absolut kunna hålla igång sajten bara för mobilläsare men jag tänker lite som så att jag har inte haft några lugnare arbetsdagar på 10 år, och när det nu blivit såhär, varför inte passa på och ta det lite lugnt, särskilt som det faktiskt inte spelas så mycket tennis dessa dagar. Och kanske ännu mer, det är en intensiv jävla period vi har framför oss. Årets tennishögtid. Spel i Europa, först på grus och sen på gräs. Det kan vara bra att vara dunderladdad till det så vi gör såhär. Vi slappnar av några dagar, och siktar på att vara tillbaka i god till innan Sveriges DC-match mot Portugal nästa helg.

Om ni tror att jag är helt ledig dessa dagar? Icke. Julafton är jag helt ledig, inga andra dagar. Jag håller igång med speltips på betting.se. Kolla alltid in där, varje dag. De som hängt på spelen där det senaste året har vunnit massor av pengar. Nästan 900 units plus med en roi på 111% är resultatet där just nu, för er som förstår er på såna där siffror. Och vill man vinna ännu mer pengar ska man så klart hoppa på mina spelmail som jag också skickar ut varje dag, året runt. Utom julafton då. Dra ett mail till spel@vamosrafa.se om ni vill hänga på där.

Och viktigast av allt kanske, tänk vad trötta ni är på mig ibland. Tänk när ni är som allra, allra, allra tröttast på mitt hackande på Federer. Framkalla den känslan, och känn lugnet av att vi är från varandra i några dagar. Det är bra för oss alla. Vi kommer tycka mycket bättre om varandra efter det här. Den som väntar på något gott, och så vidare.

För att dra ut på den här texten lite ytterligare. Man vet ju inte. Det finns ju rätt stor chans att jag inte kommer klara av att hålla det här, och istället hoppa in och skriva inför finalen imorgon, där Isner har chansen att slutligen, på ålderns höst, plocka sin första stora titel. Man vet aldrig.