Instagram-Rafa

Om man hade sagt för tre månader sen att Nadal skulle sitta hemma och köra spontana livesändningar där han svarar på frågor och bjuder in Federer och Murray för att snacka lite skit. Man hade kanske inte trott på det riktigt nej.

Han är ju liksom lite smårolig ändå. Och personligen får jag ju erkänna att jag skrattade ganska mycket när han efter att ha hört att Murray spelade tv-spel som honom mot Federer var tvungen att säkerställa så att han verkligen höll Federer mot backhand. När man vet hur tvångsmässigt och maniskt han emellanåt stått och nött mot Federers backhanden genom åren så, han är ganska programmerad till att tänka backhand i samband med att han hör namnet Federer.

Intressant också att han inte spelat tennis under sin karantän. Undrar hur det kommer påverka honom. Han har garanterat inte varit utan att spela tennis så lång tid på mer än 30 år.

Jag brukar faktiskt hata sånt här. Brukar bara tycka det blir pinsamt. Men otroligt nog, när just Nadal, som brukar vara den stelaste av alla stela människor när han pratar engelska, gjorde det blev det rätt kul.