Lite svårt med identiteten, Kyrgios

Det finns ju en del grejer jag stör mig på, så mycket kan man ju säga. Jag tror ärligt talat inte att den här bloggen hade existerat om jag inte stört mig på saker. Eller ja, det hade den garanterat inte gjort. Det finns inte en möjlighet. Det var ju liksom det allt baserades på i början. Jag var rätt inställd på att förklara för folk hur saker och ting egentligen låg till med vissa spelare. Det har väl hängt med hela vägen i och för sig men numera kanske jag skriver om lite annat emellanåt i alla fall.

En grej som är bland de grejerna jag har allra svårast för är när någon försöker vara någon den inte är. Ni vet att jag skrivit en del om att Federer kanske inte riktigt är som han framställer sig, det där har ju nu spårat ur lite med hans godhet, så han har väl slutligen avslöjat sig själv egentligen. Jag har de senaste åren också skrivit lite om att bröderna Ymer kämpar rätt hårt för att framstå som något de inte är.

Men den som kämpar allra hårdast för att ge en särskild bild av sig själv, som känns så fabricerad att det liksom inte riktigt går att inte förstå att han gör sig till är Kyrgios.

Vad tror ni, var det så att han var så extremt sugen på att dricka vin igår att han inte kunde ta en liten paus medan han körde en livesändning med Murray på Instagram? Jag är lite tveksam till det faktiskt. Jag tror att det eventuellt kan vara så att han satt och kände sig lite tuff när han gjorde det. Ganska kul för övrigt att han som synes verkar kämpar rätt hårt för att få in både sig själv och glaset i bild.

Det är ju bara en i raden av grejer som Kyrgios gör. Han kämpar rätt hårt för att härma basketspelare genom att ha en strumpa på armen, som var jättepoppis bland basketspelare för några år sen men som de nu slutat med, modet försvann så att säga. Jag tror inte jag sett honom på en träningsbild där han inte haft en baskettröja på sig det senaste året. Och jag tror inte det är så att han tittar i garderoben och det bara är baskettröjor som är tvättade varje dag. Han tycker det är töntigt att vara som alla andra tennisspelare, så han härmar basketspelarna och försöker alltså också vara lite extra tuff genom att sitta och dricka vin i livesändning, för det gör ju inga tennisspelare, eller hur?

Jag tycker det är så jävla löjligt. Det går liksom inte att ta honom på allvar. Han är ett barn, stackarn. Och för att återknyta till bröderna Ymer. Mikael Ymer verkar rätt inställd på att härma Kyrgios. Eller är det samma problem för honom, att han råkar vara jättekall om armen hela tiden och därmed behöver ha en strumpa på den samt att han när han skulle spela tennis i direktsändning på statstelevisionen för första gången helgen som var inte hade någon ren tenniströja och därför behövde ta på sig en baskettröja? Jag tycker det känns som märkliga sammanträffanden ändå. Det är visserligen inte ovanligt att härma sina idoler, men det gäller ju liksom barn. Så att Kyrgios leker basketspelare och att Mikael Ymer leker Kyrgios. Jag vet inte. Man kanske ska försöka bli vuxen istället.

Murray då?

Ja, varför i hela världen gör han det här. Med honom. Han är nog också lite vilsen numera, tyvärr.