PSG on liikaa loukkaantumisista kärsivälle Unitedille

Keskiviikkona pelataan taas kaksi Mestarien liigan neljännesvälierien toisia osaotteluita ja Ranskan mestari Paris Saint-Germain näyttäisi olevan liian vahva loukkaantumisista kärsivälle Manchester Unitedille.

Mbappe tulee loistamaan valojen kaupungissa

Kun pariisilaisilta on puuttunut loukkaantumisten takia sekä Neymar Jr että Edison Cavani, niin Kylian Mbappe on päässyt paremmin esiin ja hän on nauttinut tästä kasvaneesta vastuusta suuresti tehden seitsemän maalia viidessä edellisessä ottelussaan.

Presnel Kimpembe teki Old Traffordilla avausmaalin, mutta se oli Mbappe joka oli ottelussa jatkuvasti uhkana englantilaisten puolustukselle ja ansaitusti teki joukkueensa toisen maalin tunnin pelin jälkeen PSG:n 0-2 voittoon päättyneessä ottelussa.On helppo unohtaa että tämä entinen AS Monacon pelaaja on vieläkin vain 20-vuotias ja hänellä on jo vyöllään Maailmanmestaruus sekä kaksi Ranskan Ligue 1 mestaruutta.Mbappen erinomaisuus näkyy kertoimeissa sillä hänen maalistaan saa rahat takaisin vain 1.57 kertoimella, mutta hänen nykyvireensä tarkoittaa että hän voi hyvinkin tehdä ottelun avausmaalin ja siitä tarjottu 3.40 kerroin on pelaamisen arvoinen.

PSG tulee rankaisemaan Unitedia

PSG:n loukkaantumisista huolimatta, heidän joukkueessa on silti tarpeeksi laatua ansaitakseen 1.51 voittokertoimen varsinaisella peliajalla.

Vaikka Ole Gunnar Solskjaer on aloittanut hyvin niin suurin syy epäillä Unitedin menestystä Pariisissa on heidän oma loukkaantumislistansa josta löytyvät Ander Herrera, Nemanja Matic, Alexis Sanchez sekä Jesse Lingard. Näiden lisäksi Paul Pogba on pelikiellossa sen jälkeen kun hän sai punaisen kortin viime kuussa Old Trafford stadionilla.

Norjalainen Solskjaer on johdattanut joukkonsa kahdeksaan perättäiseen vierasvoittoon sen jälkeen kun hän otti ohjat Unitedin peräsimessä ja ne jotka uskovat tämän putken jatkuvan saavat todella harvinaisen korkean 6.25 kertoimen ”Punaisten” voitolle.

Suurin todennäköisyys on kuitenkin selvä kotivoitto ja saadakseen tuolle voitolle kerrointa niin vierasjoukkueen voi jättää maaleitta. PSG:n voitto ilman päästettyä maalia tarjoaisi 2.60 kertoimen ja kun ottaa huomioon että Thomas Tuchelin miehistö on on päästänyt vain kaksi maalia Parc Des Princes stadionilla edellisissä seitsemässä ottelussaan niin tuolla vedolla on arvoa.

Kotietu tulee olemaan avain Porton voitolle

Sekä Porto että AS Roma luottavat pääsevänsä puolivälieriin sillä ensimmäisen osaottelun 2-1 lopputulos Giallorossille jätti tämän otteluparin mielenkiintoisesti avoimeksi.

Sergio Conceicaon Porto voitto oman D-lohkonsa 16 pisteellä ja samalla he voittivat jokaisen kotiottelunsa. Nuo tulokset nostivat heidän kotivoittojensa määrän kolmeentoista kahdestakymmenestä ottelusta ja heihin voi yleensä luottaa ottamaan voitto do Dragao stadionilla.

Heillä on myös jotain todistettavaa sillä joukkue hävisi viikonloppuna Benficalle 2-1 ja ovat ehkä velkaa kannattajilleen hyvän esityksen nyt kun joukkue tippui Portugalin Primeira Ligassa toiseksi.

AS Roma myös epäonnistui lauantaina kun heidän paikallisvastus Lazio nöyryytti heitä 3-0 voitolla Derby della Capitalessa. Tuo tappio tarkoitti heidän surkean vierassaldon heikkenemistä entisestään sillä he ovat nyt voittaneet vain neljä viimeisestä 13. vierasottelustaan.

Porto on oikeutetusti 2.05 kertoiminen suosikki tässä ottelussa ja joitakin vedonlyöjiä voi myös houkuttaa kotivoitto jossa molemmat joukueet tekevät maalin 3.40 kertoimella.

Runsasmaalinen ottelu tulossa

Kotivoitto ei välttämättä riitä Portolle mennäkseen jatkoon sillä molempien joukkueiden tiedetään osaavan tehdä runsaasti maaleja. Erityisesti AS Roma jonka yhdeksästä edellisestä ottelusta seitsemässä molemmat joukkueet ovat tehneet maalin.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen oli kohtalaisen vaisu sillä maaleja saatiin odotella aina 70. minuutille saakka. Tässä ottelussa maali aikavälillä 61 – 75 minuuttia antaisi 2.20 kertoimen kun taas maali viimeisen 15 minuutin aikana antaa hieman ohkaisen 1.95 kertoimen.

Porto saa tähän otteluun mukaan myös malilaisen hyökkääjän, Moussa Maregan, joka ei pelannut ensimmäisessä osaottelussa, mutta on tehnyt jo 5 maalia tämän kauden Mestarien liigassa. Hänen maalistaan saisi rahat takaisin 2.05 kertaisesti, mutta paras veto voi kuitenkin olla yli 3.5 maalista tarjottu 2.80 kerroin.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ