PSG slår ut ett skadedrabbat Manchester United

Under onsdagskvällen bjuds vi på ytterligare två Champions League-åttondelar där det största intresset riktas mot Parc de Princes och PSG:s försök att äntligen avancera från det första skedet av slutspelet.

Alla strålkastare på Kylian Mbappé

När Neymar och Edinson Cavani fortfarande återfinns på skadelistan landar mycket av PSG:s hopp på Kylian Mbappés axlar. I bortamötet på Old Trafford var han en av förgrundsfigurerna till fransmännens fina 2-0-resultat där han bland annat gjorde ett mål och stod för en sedvanligt blixtrande insats.

Redan som 18-åring tog han – med god hjälp av sina lagkamrater – Monaco till semifinal under säsongen 2016/17 och nu är han Paris-lagets största hopp i jakten på en Europasuccé.

Hans briljans reflekteras när vi tar en titt på oddsen och 1.47 som målskytt i matchen låter lite snålt, därför kan man spetsa oddset genom att spela Mbappé som första målskytt till 3.40 gånger degen.

United får det tufft

Trots att PSG saknar de nämnda nyckelspelarna är de tydliga favoriter inför mötet. Hemmaseger i Paris hittar ni till 1.51 och mycket talar för att Thomas Tuchel klarar den första, tuffa uppgiften som tränare i laget; ta dem längre än till åttondelsfinal i CL.

Anledningen till PSG:s tydliga favoritskap, trots skadorna, är att Manchester Uniteds situation är än mer oroande. De har skador på centrala nyckelspelare som Ander Herrera, Nemanja Matic och Jesse Lingard. Lägg där avsaknaden av formstarka Paul Pogba som är avstängd efter två gula kort i det första mötet på Old Trafford.

United har visserligen vunnit alla sina åtta bortamatcher sedan Ole Gunnar Solskjaer tog över vid rodret och tror man på en fortsatt positiv bortatrend finns United-seger till hela 6.25.

Hur som helst, PSG bör avancera sett till det fina utgångsläget och med två insläppta mål på sju matcher i Paris finns PSG-vinst och hållen nolla till 2.60 – ett bra alternativ om man vill höja sitt odds en aning.

Ovisst i Porto – men hemmaplansfördelen kan avgöra

Både Porto och Roma ser nog sig själva ha stora chanser att avancera till kvartsfinal efter Giallorossis 2-1-seger på Olimpico i det första mötet.

Nu spelas returmötet på i Porto där laget odlade stora framgångar i gruppspelet och vann alla sina tre möten hemma i Portugal. Det utökade deras hemmasvit till 13 vinster på 20 matcher och normalt är Sergio Conceicaos manskap att lita på hemma på Estadio do Dragao.

Dessutom har de personlig revansch att utkräva efter helgens resultat. Inte nog med att Porto förlorade rivalmötet mot Benfica, de blev samtidigt passerade av sina röda konkurrenter i ligatabellen och ligger nu tvåa i Primeira Liga.

Inte för att Romas form är mer att skryta om. De stod för en usel insats i Derby della Capitale och förlorade mot Lazio med hela 3-0, något som ökat pressen på Di Francesco och hela laget inför onsdagens returmöte.

Porto är rättmätiga favoriter inför mötet (2.05), men vill man hitta ett högre odds finns Porto-vinst och båda lagen gör mål till 3.40.

Målrikt på Dragao

Det här är två lag som brukar vara inblandade i målrika historier, speciellt Roma där båda de och motståndarna har gjort mål i sju av lagets nio senaste matcher.

I det första mötet dröjde det ända till den 70:e minuten innan supertalangen Nicolo Zaniolo gjorde 1-0 och i returen flaggar vi för ett liknande utfall. Ett mål mellan den 61:a och 75:e minuten finns till 2.20 och ett mål mellan 76:e och fulltid finns till lite lägre 1.95.

Över 3.5 mål hittar ni till 2.80 där en av målskyttarna mycket väl kan bli Moussa Marega (2.05) som gjort fem mål i turneringen så här långt.

SPELA NU – KLICKA HÄR