Simeonen taktiikka on tukahduttaa Juventus (Mestarien liiga ennakko 12. maaliskuuta)

Nyt kun Atletico Madrid ja Manchester City  johtavat omia otteluparejaan Mestarien liigan neljännesvälierissä ensimmäisten osaotteluiden jälkeen niin on odotettavissa että molemmat menevät myös jatkoon puolivälieriin tiistai-illan otteluiden jälkeen.

Atletico pyrkii turhauttamaan Ronaldon ja kumppanit

Juventukselle on vaikea tehtävä edessä yrittäessään kääntää ensimmäisen osaottelun 2-0 tappion omaksi edeukseen Atletico Madridia vastaan, varsinkin kun espanjalaisseura on hyvin tunnettu kyvystään puolustaa johtoaan.

Jose Gimenezin ja Diego Godinin maalien yhdistelmä tuotti Italian Serie A mestareille surkean illan Madridissa muutama viikko aikaisemmin, jossa Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala ja Mario Mandzukic jokainen epäonnistui auttamaan joukkuettaan maalinteossa.

Juventuksella on jokaista vastustajaa pelottava kotisaldo ja se antaa hieman toivoa italialaisseuran faneille, sillä “Vanha Rouva” on hävinnyt kotonaan Allianz Stadionilla vain kerran tällä kaudella. Atleticon 5.30 kerroin on kuitenkin aivan liian suuri kun ottaa huomioon että he ovat hävinneet vain kerran yhdestätoista viimeisestä Mestarien liiga ottelustaan.

Viisi Atletico Madridin viimeisestä kahdeksasta vierasottelustaan Mestarien liigassa on päättynyt tasapeliin ja se tulos sopisi Atleticon päävalmetajalle  Diefo Simeonelle erittäin hyvin. Tasapeliä tiistai-illan ottelussa voi pelata 3.65 kertoimella.

Pidetään maaliodottama alhaisena

Ne jotka odottavat peliä jossa on peli virtaa päästä päähän ja maalipaikkoja on runsaasti niin voivat joutua pettymään sillä molemmat joukkueet ovat tunnettuja heidän puolustuskyvyistään.

Atletico Madridin puolustus on tunnetusti kova ja se onkin pitänyt maalinsa puhtaana neljässä edellisessä Mestarien liigan ottelussaan. He myös pitivät Juventuksen maaleitta ensimmäisessä osaottelussa ja varmasti uskovat että pystyvät tekemään samoin nyt Torinossa.  

Atletico Madridin maalivahti Jan Oblakin nollapeli antaisi pelaajille rahat takaisin hyvällä 4.35 kertoimella, mutta jos etsitään hieman isompaa kerrointa niin joukkueiden maaliton tasapeli olisi tarjolla 8.75 kertoimella.

City purjehtii helposti puolivälieriin

Leroy Sanen ja Raheem Sterlingin myöhäiset maalit auttoivat Manchester Cityn nousemaan dramaattisesti 2-3 voittoon Gelsenkirchenissä Mestarien liigan neljännesvälierän ensimmäisessä osaottelussa Schalkea vastaan.

Tämä toinen osaottelu Etihad stadionilla pitäisi kuitenkin mennä helpommin Pep Guardiolan miehistölle joka hakee tässä ottelussa jo kymmenettä perättäistä kotivoittoaan. 

Saksalaisella Schalkella on ollut pettymyksellinen kausi tähän mennessä. He ovat Bundesliigassa 14. sijalla ja heidän puolustus on päästänyt 14 maalia edellisissä neljässä ottelussaan. Heillä tulee olemaan täysi tehtävä pitäessään tämän Cityn hyökkäyksen ja erityisesti Sergio Aguero kurissa.

City teki kolme maalia Arsenalia ja kuusi maalia Chelseata vastaan viimeisten viikkojen aikana, joten heidän pitäisi ottaa tästäkin ottelusta helpohko voitto heikkoa Schalkea vastaan. Paras peli tähän otteluun on Cityn (-2) tasoitusveto voitto kertoimella 2.05.

Molemmat joukkueet pystyvät tekemään maaleja

On ihan oikeutettua sanoa että Manchester Cityn puolustus ei ole myöskään näyttänyt kovinkaan luotettavalta Mestarien liigassa sillä he ovat päästäneet jo kahdeksan maalia seitsemässä ottelussaan tällä kaudella.

Lyon otti Cityä vastaan neljä pistettä lohkovaiheessa, mukaanlukien 1-2 voitto Etihadissa kun taas toinen saksalainen joukkue, Hoffenheim, onnistui myös tekemään maalin Valioliiga joukkuetta vastaan molemmissa joukkueiden kohtaamisissa. Viime viikonloppuna Valioliigssa Watford onnistui myös kerran tekemään maalin Etihadilla Cityn 3-1 voitossa.

Schalke on onnistunut tekemään vähintään yhden maalin jokaisessa paitsi yhdessä seitsemästä Mestarien liigan ottelussaan tällä kaudella ja kun he avausottelussa osuivat kahdesti niin he varmasti uskovat pystyvänsä tekemään maalin myös nyt tiistai-illalla.  

Molempien joukkueiden maali antaisi vedonlyöjille rahat takaisin 2.10 kertoimella ja schalken yksi lohdutusmaali voi hyvinkin olla mahdollinen tässä ottelussa.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ