Ny seger för Wolves mot ett topplag?

Wolves reser till Stamford Bridge på söndag i hopp om en ny triumf mot ett lag inom ”the big six”. De har redan besegrat Chelsea och Tottenham under säsongen, och nu siktar nykomlingen på en ny skalp.

Den historiska trenden mellan lagen på Stamford Bridge är inte till Wolves fördel. De har förlorat sina sex senaste besök på arenan och Chelsea har 1.54 i odds att förlänga den sviten till sju.

Maurizio Sarri ser äntligen ut att få lite andrum på The Blues tränarbänk och segrarna mot Tottenham och Fulham var viktiga för italienarens framtid i London. Han har dock ingen tid att koppla av då Chelsea är två poäng från fjärdeplatsen och har både Arsenal och Manchester United framför sig i tabellen.

I Wolverhampton är Raul Jimenez i lysande form med sex mål på de nio senaste matcherna. Han, eller någon i Wolves, lär göra mål och över 0.5 mål för gästerna finns till 1.64.

Nuno Santos manskap har alltså imponerat mot topplagen under året och dubbelchansen på oavgjort/wolves-seger finns till lockande 2.50.

Fjärdeplatsen står på spel

Efter en svängig, märklig och närmast osannolik Europavecka är det återigen dags för Premier League att ta över showen. För Manchester United blev kvällen i Paris historisk, där de hade alla marginaler i världen med sig och avancerade till kvartsfinal efter ett sent straffmål av Marcus Rashford.

För Arsenal var resan till Frankrike av annan karaktär. Åttondelsfinalen mot Rennes i Europa League slutade hur som helst med en 3-1-förlust och ett svårt utgångsläge att vända på Emirates om sju dagar.

Just Arsenal och Manchester United möts på söndag i vad som på förhand är helgens stora höjdpunkt. Vilket lag tar ett steg närmare fjärdeplatsen?

United är starka på bortamark

Ole Gunnar Solskjaer och hans Manchester United har gjort London till en trivsam plats för laget. Fem av deras åtta raka bortasegrar har kommit i den engelska huvudstaden och norrmannen skaffade sig nyligen goda minnen från Emirates Stadium.

Manchester United kontrade sönder Arsenal i FA-cupens fjärde runda för några veckor sedan och har ett bra facit från norra London. De har bara förlorat två av sina åtta senaste möten på Emirates och kliver nu in med gott självförtroende efter avancemanget mot PSG.

Arsenal, som har ligans näst bästa hemmastatistik, är favoriter till 2.30 samtidigt som United är underdogs till 3.10.

I tabelläget ligger Gunners en poäng bakom Manchester United men till helgen saknar de viktiga Lucas Torreira som fick syna det röda kortet i det frustrerande derbyt mot Spurs förra helgen.

Uniteds utsatta skadeläge börjar se bättre ut och vi vet hur deras effektiva omställningsspel kan komma att såra Arsenals skakiga defensiv. Framåt är Unai Emerys lag fortfarande farliga och därför flaggar vi för krysset till 3.45.

Spurs behöver förbättra sig i ligan

I tisdags avancerade Tottenham till kvartsfinal i Champions League för fösta gången sedan 2011/12 och laget lär gå på moln efter den bedriften. Men i ligaspelet har de mycket att tänka på efter en period av dåliga prestationer som förstört lagets guldhopp.

Istället får laget fokusera på att behålla sin position som ett av ligans fyra bästa lag, något som inte kommer bli enkelt med Manchester United, Arsenal och Chelsea flåsande i nacken. Kreativiteten har varit ett problem för Mauricio Pochettino och laget har inte gjort fler än ett mål i någon av lagets fyra senaste matcher, detta trots att Harry Kane är tillbaka.

Southampton stod för en bra insats mot Manchester United under förra helgen men Romelu Lukaku sköt tre poäng till Red Devils i slutskedet, något som innebär att Saints inte vunnit på sex ligamatcher och placerar laget två poäng över nedflyttningsplatserna.

Målskyttet har dock inte varit något problem för Ralp Hasenhüttls gäng. De har gjort mål i nio raka hemmamatcher och inför lördagens drabbning hittar ni båda lagen gör mål till generösa 1.71.

Vi kan dessutom förvänta oss att den här matchen innehåller sena mål då både Soton och Tottenham har släppt in elva mål under matchernas sista kvart. Spurs har gjort tio mål under samma avslutande period och ett mål i matchen mellan den 76:e minuten och slutsignal finns till spelvärda 2.00.

BETTA NU – KLICKA HÄR