Blues voi käyttää Gunnersin maalipaikkojen tuhlailun edukseen

Valioliiga Ennakko

Chelsea voi tehdä yhdeksän pisteen eron heikosti viime aikoina pelanneeseen Arsenaliin ottamalla voiton lauantain Lontoon Derbyssä Emirates stadionilla.

Molempien joukkueiden kausi on edennyt hieman samanlaisesti tähän mennessä. Joukkueilla oli molemmilla pitkä tappioton jakso, mutta viime aikoina peliesitykset ovat ailahdelleet.

Arsenal on ollut koko kauden aikana vakuuttava kotiotteluissaan häviten vain avausottelunsa Manchester Citylle. Tämän jälkeen Gunners on voittanut kahdeksan ja pelannut kahdesti tasan. Vierasotteluissa he ovat kohdanneet samanlaisia ongelmia kuin viime kaudella Wengerin alaisuudessa sillä he eivät ole voittaneet vieraissa viiteen otteluun. Viime viikonlopun 1-0 West Ham tappiossa heiltä puuttui luovuutta keskikentältä. Oi kuinka he kaipaavat iskussa olevaa Öziliä.

Maurizio Sarrin joukkue hävisi marras-joulukuun aikana kolme kertaa kuuden ottelun sisällä. Nyt kuitenkin joukkue näyttää toipuneen tuosta heikosta jaksosta sillä neljästä viime ottelusta he ovat vahvan puolustuksen avulla ottaneet 10 pistettä.

Chelsea ei ole tehnyt kahta maalia enempää ottelussa sitten marraskuun alun 3-1 voiton Crystal Palacesta. Tämä putki on jatkunut siis 11 ottelun ajan. He voivatkin jauhaa nyt niukan 0-1 voiton (kerroin 11.25) Unai Emeryn joukkueesta.

Ei onnellista paluuta Hodgsonille Anfieldille

Entinen Liverpool manageri Roy Hodgson palaa Anfieldille Crystal Palacen kanssa yrittäen pistää kotijoukkueen mestaruushaaveille kapuloita rattaisiin.

”Kotkat” ovat pelanneet paremmin matkaotteluissa kuin kotona Selhurst Parkilla tällä kaudella voittaen muun muassa Manchester Cityn ja Wolverhamptonin kahdessa edellisessä vierasottelussaan.

Palace saapuu tähän otteluun puolustaen, mutta Jurgen Kloppin Liverpoolin pitäisi pystyä murtamaan tämä muuri samanlaisesti kuin mitä he tekivät elokuussa Selhurst Parkilla voittaen 0-2. Sama tulos antaisi 6.85 kertoimen.

Brighton on Solskjaerin tähtäimessä seuraavaksi

Manchester United hävisi Brightonille 3-2 liigan ensimmäisellä puoliskolla, mutta nyt Ole Gunnar Solskjaer on saanut punaiset paholaiset kunnon lentoon voittaen kuusi ensimmäistä otteluaan joten nyt on hyvä aika kuitata tuo Amex stadionin tappio Old Traffordilla.

United on ottanut Valioliigassa nyt viisi voittoa putkeen ja se on nostanut heidät takaisin taistelemaan mestarien liiga paikasta. Unitedin seuraavat kolme vastusta ovat Burnley, Leicester ja Fulham joten he voivat jatkaa paineen tuottamista heitä ylempänä oleville Arsenalille, Chelsealle ja Tottenhamille seuraavien viikkojen ajan.

Yksi peli-idea tähän otteluun on että ottelu on tasan puoliajalla ja United voittaa ottelun toisella puoliajalla kertoimella 3.90.

Ottaako Tottenham viimeinkin tasapelin?

Maurizio Pochettinon Spursilla on runsaasti loukkaantumishuolia, joista Harry Kanen poissaolo maaliskuulle asti ja Son Heung-Minin pelaaminen Aasian mestaruusturnauksessa ovat ne pahimmat.

Uskomattomasti Spurs ei ole vielä kertaakaan pelannut tasapeliä tämän kauden 22 ottelun aikana, mutta tämä putki voi loppua Fulhamin vieraana Craven Cottagella. Tasapeli tarjoaisi hyvän 3.55 kertoimen.

Puel tyytyisi tasapeliin Susien vieraana

Wolverhamptonin ja Leicesterin otteet ovat olleet Valioliigassa ehkä kaikista ennalta arvaamattomimmat.

”Sudet” ovat kaataneet Chelsean ja Tottenhamin tällä kaudella, mutta samalla he ovat hävinneet myös Huddersfieldille ja Cardiffille. ”Ketut” ovat taas voittaneet Manchester Cityn ja Chelsean, mutta kahdessa edellisessä kotiottelussaan he ovat hävinneet Cardiffille sekä Southamptonille.

Paineet kasvavat jälleen Leicesterin managerilla Claude Puelilla ja hän olisikin tyytyväinen tasapeliin tässä ottelussa kertoimella 3.20.

West Ham on päässyt oivaan vireeseen

Bournemouthin hyvä alkukausi on vain muisto sillä he ovat hävinneet edellisestä 12 ottelustaan yhdeksän. Nyt he kohtaavat hyvällä itseluottamuksella pelaavan West Hamin, joka voitti Arsenalin viime viikonloppuna.

“Hammers” on yksi Valioliigan kovakuntoisimmista joukkueista tällä hetkellä sillä he ovat voittaneet edellisistä yhdeksästä ottelustaan kuusi ja he voivat kasata lisäongelmia Eddie Howen niskaan voittamalla molemmat puoliajat kertoimella 9.00.

Benitez voi nauttia harvinaisesta voitosta

Kovinkaan moni ei odota suurta jalkapallojuhlaa St James Parkilla kun putoamista vastaan taistelevat Newcastle United ja Cardiff City kohtaavat.

Newcastle sai runsaasti itseluottamusta keskiviikon FA Cupin Blackburn voitosta vaikka joukkueen sairastupa kasvoikin parilla lisäpelaajalla. Cardiffin edellinen peli ei mennyt hyvin sillä he olivat onnekkaita saadessaan edes 0-0 tasapelin Huddersfieldiä vastaan viime viikonloppuna.

Cardiffin ongelma on maalienteko sillä he ovat tehneet vain kaksi maalia viidessä viime ottelussaan ja kymmenessä vierasottelussa maaleja on kertynyt vain kuusi.

Ottelusta ei tule kaunista, mutta Newcastle pystyy kaatamaan Neil Warnockin joukkueen niukasti. 1-0 Voitto antaisi 6.60 kertoimen.

Citylle povataan murskavoittoa Terriereistä

Huddersfield joutuu kohtaamaan Pep Guardiolan Manchester Cityn ilman pääaikaista manageria David Wagnerin lähdettyä joukkueen peräsimestä. Tämä voikin johtaa joukkueen yritykseen vain koettaa välttää murskatappio John Smith stadionilla.

Terrierit saivat tasapelin Cityn vieraana viime kaudella, mutta hävisivät 6-1 Manchesterissa elokuussa. Huddersfield on tehnyt vain vaivaiset viisi maalia 11 kotiottelussaan tällä kaudella.

Paras peli-idea tähän onkin pelata Cityn murskavoittoa. Cityn voittoa neljällä tai useammalla maalilla voi pelata 3.60 kertoimella.

Kierroksen muissa otteluissa Southampton on valmentajan vaihdon jälkeen piristynyt hieman ja he voivat voittaa Evertonin. Shane Long osui pitkästä aikaa Leicesteriä vastaan viime kierroksella ja hänen avausmaaliaan voi pelata 8.00 kertoimella. Watford pelaa kotonaan Vicarage Roadilla Burnleytä vastaan ja kotijoukkue voi katkaista Sean Dychen joukkueen kolmen ottelun voittoputken ottamalla vähintään kahden maalin voiton kertoimella 4.55.

KLIKKAA TÄSTÄ