Napoli voi nauttia matkasta Milanoon

AC Milan voitti Genoan 2-0 edellisessä Serie A ottelussa ja nyt milanolaiset toivovat että Genoan alkukauden tähtipelaaja voi nostaa heidät uudelle tasolle kun he kohtaavat Napolin San Sirolla lauantai-illalla.

Rossonerin lainapelaaja Gonzalo Higuain lähti Englantiin ja Chelseaan ja hänet korvattiin Krzysztof Piatekilla, joka oli sensaatiomaisessa iskussa Genoassa alkukaudella.

23-Vuotias Puolan maajoukkuehyökkääjä teki 19 maalia 21 ottelussa syyskaudella ja nyt tämä KS Cravoviasta kesällä siirtynyt pelaaja ansaitsi ison rahan siirron Milanon valoihin.

Piatekilla on isot saappaat täytettävänä

Piatek on varmasti alkukauden komeetta italialaisessa jalkapallossa tällä kaudella, mutta nyt hän on lisännyt paineita itselleen liittymällä yhteen Italian jättiläisistä.

Kaikki eivät ole kuitenkaan hänestä niin innoissaan ja vastustajat haluavatkin muistuttaa että Piatekilla on ollut vaikeuksia tehdä maaleja parempia puolustajia vastaan. Hänellä oli aikaisemmin kaudella viiden ottelun maaliton jakso joista neljässä Genoa kohtasi kärkijengit Juventuksen, Milanin, Interin ja Napolin.

Kun tähän otteluun katsotaan maalintekijöitä niin yksi erittäin mahdollinen on toinen puolalainen, hyvässä iskussa oleva Napolin Arkadiusz Milik, joka on tehnyt seitsemän maalia edellisissä kuudessa ottelussaan.

Hänen maalistaan tarjotaan 2.40 kerrointa, mutta tässä kannattaa muistaa että hänen niistä seitsemästä maalistaan kolme on tullut otteluiden loppuhetkillä. Tämän vuoksi veto – Milik tekee ottelun viimeisen maalin – kertoimella 5.50 on pelin arvoinen.

Napolin kerroin ottelun viimeiselle maalille on 1.71 ja maali 76 minuutin ja täyden ajan välillä antaa myös käyttökelpoisen 2.10 kertoimen.

Kotietu ei ole iso tässä ottelussa

Yleensä kun AC Milan pelaa kotonaan San Siron stadionilla niin heillä luulisi olevan selkeä kotietu. Tämä ei kuitenkaan päde napolilaisiin jotka ovat nauttineet viime otteluissaan hyvää menestystä Rossonereista.

Kolmella edellisellä kerralla kun Napoli on ollut AC Milanin vieraana niin he ovat ottaneet kaksi voittoa ja tasapelin. Viime kaudella tämä sama kohtaaminen päättyi uskomattomasti maalittomaan tasapeliin.

Kuudessa edellisestä kahdeksasta kohtaamisesta joukkueet ovat tehneet vähintään kolme maalia joten yli 2.5 maalille tarjottu 1.95 kerroin on houkutteleva.

Kun ottaa huomioon Napolin nykyvireen niin toinen erittäin mahdollinen tulos on Napolin voitto tasan yhdellä maalilla. Tälle lopputulokselle tarjotaan 3.45 kerroin.

Napolin puolustus on haavoittuvainen

Napoli voitti kolme ottelua putkeen Serie A:ssa päästämättä maaliakaan ennen joulua, mutta tämän jälkeen kolmessa seuraavassa ottelussa he ovat päästäneet jokaisessa vähintään yhden maalin.

Tästä voi tehdä johtopäätöksen että maaleja on odotettavissa lauantai-illalla ja ehkä paras peli tähän otteluun on että molemmat joukkueet tekevät maalin kertoimella 1.74.

Lopuksi tässä ottelussa kohtaavat liigan kakkonen ja nelonen, mutta Napoli on AC Milania jo 13 pistettä edellä ja heidän uskotaan ottavan se tärkeä voitto.

KLIKKAA TÄSTÄ