Tottenhams trygghet ger tre poäng

Efter en veckoomgång full av skrällar, händelserika bataljer och fin fotboll är det nu dags för det normala; helgomgång i Premier League. 

Där ställs Tottenham mot Newcastle i ett tidigt lördagsmöte som inleder händelseförloppet i England under helgen.

Mauricio Pochettinos har fått frågor om uteblivna titlar och uteblivna investeringar under de senaste dagarna, därför var det extra skönt för argentinaren när Spurs vände underläge till 2-1-vinst genom två sena mål av återvändande Heung Min Son och vikarierande Fernando Llorente.

Nu väntar ett Newcastle som är fyllt av självförtroende efter den starka segern mot titeljagande Manchester City i onsdags. Den matchen slutade 2-1, precis som säsongens första möte mellan Magpies och Tottenham, något som kan upprepas även på lördag.

Tottenham, som alltså har fått tillbaka sin sydkoreanska världsstjärna Son, kliver in med pressen på sig och en eventuell 2-1-seger för Spurs finns till 6.85, något som bör intressera sett till form, skadeläge och historia mellan lagen.

Chelsea får ut sin ilska på Huddersfield

Chelsea blev totalt överkörda av Eddie Howes Bournemouth i onsdags, något som satt den italienska tränaren Maurizio Sarri i rampljuset. 4-0-förlusten är den största under Roman Abramovich-eran och nu kan det bara bli positivare för The Blues.

För Chelseas skull kommer därför lördagens match mot Huddersfield passande där Premier League-femman lär kliva ut med en helt annan inställning och göra processen kort med nykomlingarna som inte vunnit sedan den 25:e november (12 matcher utan vinst).

Den nytillsatta tränaren Jan Siewert fick ingen drömstart i The Terriers och laget förlorade mot ett decimerat Everton efter ett tidigt insläppt mål.

Förra säsongen blev det visserligen 1-1 mellan lagen på Stamford Bridge, men på lördag kommer vi få se en helt annan historia utspelas. Supportrarna kräver en uppryckning och Sarris manskap söker efter personlig revansch.

Chelsea-vinst utan insläppt mål finns till 1.64 och en eventuell 2-0-seger för hemmalaget hittar ni till 4.80.

Se upp för Wolves

Wolverhampton har många fina ingredienser i sitt spel, en kvalitet de minst sagt visade upp mot West Ham i tisdags. De slog Hammers med hela 3-0 på Molineaux och har nu plockat 19 poäng på de tio senaste matcherna, något som placerar dem på en sjundeplats i Premier League-tabellen.

Nu reser de till Goodison Park för att göra livet ännu jobbigare för en redan utsatt Marco Silva. Efter uttåget ur FA-cupen mot Milwall under förra helgen tog The Toffees någon slags revansch mot Huddersfield i veckan, men det finns frågetecken kring lagets status, speciellt på hemmaplan.

Everton har bara vunnit en av de fem senaste hemmamatcherna och när Nuno Santos välorganiserade lag reser till Merseyside flaggar vi för bortavinsten till 3.20.

Snor Fulham en pinne på Selhurst Park?

Fulham såg ut att vara i stora bekymmer efter ett 2-0-underläge mot Brighton i tisdags, men Claudio Ranieris manskap visade styrka och vände det hela till en 4-2-seger tack vare en strålande andra halvlek.

Aleksandar Mitrovic gjorde två av målen i vinsten mot Brighton och när Fulham nu ställs mot Crystal Palace kan serbens målform fortsätta. Han har gjort tio mål under säsongen och tror ni han ökar på till sitt elfte på lördag, finns det spelet till 3.00 gånger pengarna.

Hemmalaget saknar sin huvudfigur i offensiven, Wilfried Zaha, som efter två gula kort mot Southampton är avstängd och missar det stundande derbyt. Palace har bara vunnit en match utan sin stjärna sedan september 2016 och hans frånvaro lär märkas på Roy Hodgsons lag.

Fulham har visserligen inte vunnit på bortaplan under säsongen, men här lockar bortasegern till 3.95.

Stormöte på Etihad

Helgens stora höjdpunkt går av stapeln på söndagseftermiddagen där vi kan förvänta oss en målrik historia mellan Manchester City och Arsenal.

De regerande ligamästarna åkte på en snöplig förlust mot Newcastle i veckan, men nu behöver de studsa tillbaka för att hänga med Liverpool i toppen av tabellen.

Arsenal tog steget upp på fjärdeplats efter en krampaktig, men viktig trepoängare mot Cardiff. Unai Emerys kollektiv letar fortfarande efter det där flytet i spelet från i höstas och trots ett bra tabelläge krävs bättre prestationer om Gunners ska störa City på söndag. 

Vi kan vänta oss en öppen match mellan två lag som kommer gå för det. Arsenal visade sin spets mot Chelsea för två helger sedan och för Manchester City kan ligan i stort sätt avgöras vid förlust.

Därför flaggar vi för över 3.5 mål till 1.90. Vill man spetsa sitt spel ytterligare finns över 4.5 mål till 3.00.

KLICKA HÄR