Skotit tulevat laittamaan mestarit tiukoille

Rugbyn Six Nations Ennakko

Irlannin ei tarvitse odottaa kauaa saadakseen heidän nöyryyttävän tappionsa Englannille kuitattua kun he kohtaavat Skotlannin Murrayfieldillä vuoden 2019 Six Nationsin toisella peliviikolla.

Irlantilaisten täytyy löytää keinot Murrayfield linnaakkeen murtamiseen

Päävalmentaja Joe Schmidt ja hänen pelaajansa eivät uskoneet että Englanti olisi pystynyt tuonlaiseen esitykseen mitä he tekivät viime viikolla Aviva Stadionilla ja heidän täytyy nyt analysoida mikä meni vikaan tuossa 20-32 tappiossa Eddie Jonesin joukkuetta vastaan.

Skotlanti otti helpon voiton heidän omassa ottelussaan Italia vastaan ja heillä on nyt viisi pistettä sarjataulukossa ennen heidän lauantain otteluaan Murrayfieldillä.

Skotlannin Rugbyn koti on ollut vaikea paikka vierasjoukkueiden pelata viime vuosien aikana sillä Irlanti on ollut viimeisin Six Nations joukkue joka on siellä voittanut vuonna 2016.

Englanti, Ranska, Irlanti, Wales ja Australia ovat jokainen hävinneet viimeisimmät ottelunsa Edinburghissa. Lauantain vierasjoukkue, Irlanti,  kärsi viimeksi 27-22 tappion Skotlannille kun joukkueet kohtasivat “Auld Reekiessä”.

Irlanti ei ole muuttunut huonoksi joukkueeksi yhdessä yössä ja heiltä odotetaan nyt vastausta tänä viikonloppuna. Kuitenkin tästä ottelusta Murrayfieldissä odotetaan tiukkaa ja Skotlannin +6.5 pisteen tasoitukselle tarjottava 1.87 kerroin näyttää hyvältä.

Wales rakentelee pientä yllätystä tähän turnaukseen

Wales onnistui jotenkin ottamaan voiton Pariisissa heidän viime ottelussaan ja yhtäkkiä Warren Gatlandin joukkue näyttää todelliselta voittajaehdokkaalta Six Nations turnaukseen.

Erittäin antelias Ranskan joukkue lahjoitti Walesille 14 pistettä viime viikonloppuna Stade de France stadionilla, mutta vierailijat joutuivat silti tekemään kovan päivätyön ottaakseen 19-24 voiton.

Italian kunto näyttäisi olevan viime kuukausien ajan laskusuunnassa ja nyt kun joukkueen loukkaantuneiden lista on kasvanut niin on vaikea nähdä että he pystyisivät aiheuttamaan yllätystä heidän viime viikonlopun Skotlannille kärsityn 33-20 tappion jälkeen. Tuo tulos mairittelee italialaisia sillä yli puolet joukkueen pisteistä tuli viimeisen 10 minuutin aikana kun peli oli jo ratkennut.

Wales isännöi Englantia Cardiffissa tämän lauantain Rooman matkan jälkeen ja näyttäisi epätodennäköiseltä että he ottaisivat jalan pois kaasulta niin kuin Skotlanti teki omassa ottelussaan Italiaa vastaan. Tämän takia on mahdollista että he pystyvät hoitamaan tämän ottelun niinkin kovalla kuin -20.5 pisteen tasoituksella kertoimella 1.99.

KLIKKAA TÄSTÄ